oscar
21 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Baştan söyleyeyim ben Malefiz'i beğendim. Ama ne kadar beğendim o tartışılır. Filmden beklentilerim çok büyüktü ve maalesef beklentimi karşılayamadı. Ben filmde sıkıldım. Belki beklentim çok yüksek olduğu için olabilir. Ama kötü de demek istemiyorum. Yani ortalama bir film. Güzel özel efektler içeriyor. Filmin ikincisini izleyeceğim çünkü devam filmi daha iyi şeyler vaat ediyor. Beklentinizi çok yükseltmeden izlerseniz beğenebilirsiniz. Benim için çıtır çerez bir filmdi. Sadece Angelina Jolie'nin oyunculuğu için bile izlenebilir. Filmi herkese tavsiye ederim ailecek izleyin.
filmde adalet olması ve sonunun güzel bitmesi hoş olmuş ayrıca angelina hiç kötü kadın olamıyor :) ama o heyecanı yakalayamadım vaktiniz varsa izleyin ne kötü ne çok iyi bir film
Kesinlikle harikaydı. Televizyonda tesadüfen görüp çocuklarımla birlikte izleyip hayran kaldım. İnsanın içine işliyor o sevgi. Kötülük edenin kötülük bulduğu sevgiyi en temiz hali ile anlatan duygularınıza dokunan masalsı güzel bir film. Angelina' yı belkide ilk kez hayranlıkla izledim. Rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. İzleyin kaçırmayın derim.
Angelina Jolie bu seferde gerçekten çok iyi iş çıkarmış. Son zamanlarda izlediğim en iyi fantastik filmlerden biri. Yapımı başarılı buldum. Belli ki çocuklar için yapılmıştı. Biraz daha macera olabilirdi. Sürekli aynı konu üzerinde durulmuş. Bunun dışında bir şey yok. Gerçekten de izlenesi ve masalsı bir şölendi...
Disneyin gerçek yüzünü bildiğim için çocuklara asla izletilmemesi gerektiğini düşündüğüm filmdir kendisi. Disneye para kazandırmamak içinde asla sinemada veya dvd alarak izlemem bu şirketin filmlerine mesafeli davranılması gerektiğini düşünüyorum
izlerken çok sıkmayan orta derece bir yapım.baş kahramanımız angelina jolie nin oyunculuğu iyiydi.onun haricinde beklentinizi fazla tutmayın.aile ortamında izlenecek güzel bir film diyebilirim.
Film klişelerden uzak yapılmış. Kötü karekterin nasıl kötüleştiğini ve aslında kötü olmayı beceremediğini izlemek keyif vericiydi. Karşımızdaki Malefiz karekteri gerçekten kötü olsaydı bu film bu kadar sempatik ve hoş gelmezdi sanırım.