4,2
Malefiz hakkında görüşlerin ?

30 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Herkese merhabalar, filmle ilgili düşüncelerimi paylaşmadan önce bu filmin Disney yapımı olduğunu belirtmek isterim yani izlediğiniz zaman '' yaa bu ne ya çocuk filmine mi geldim ben!!'' demeyin. Bunun dışında film güzeldi. Mükemmel değildi. Angelina Jolie yine çok güzel oynamış. Filmin komik ve tebessüm ettiren sahneleri de vardı. Durağan özelliğe sahip bir filmdi diye bilirim. Masalsı bir hikaye izleyip büyülü bir dünyaya yolculuk yapmak istiyorsanız tam size göre. İyi seyirler :)
31 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
muazzamdı, sanırım artık filmler klasik vıcık vıcık aşk hikayelerinden kurtuluyor, filmin sonu ve aşk anlayışı bambaşka... hikaye çok güzel işlenmiş ve ben artık kötü kraliçenin tarafındayım.. filmi çok beğendim... Angelina ablam yine kendine yakışır bir film yapmış.. evet bu bence bir başyapıt olmuş.. harikaydı.. tekrar tekrar izlerim o kadar....
22 Haziran 2020 tarihinde eklendi
İzlerken sıkılmadığım fantastik bir filmdir... Güzel bir zaman geçirmek için tercih edilebilir. 7/10
27 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Bilindik bir konu mükemmel yaratıcı fikirlerle ancak bu kadar güzel ve akıcı anlatılabilirdi. Sonuna kadar sıkılmadan ve hatta merakla bekleyerek izledim. Oyunculuklar efektler mükemmeldi. TAVSİYE EDERİM. :)
17 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film sıkmadan izlettiriyor kendini. Masal dinler gibi izliyorsunuz. Mantık aramadan izlerseniz zevk alabilirsiniz.
27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Angelina Jolie bu seferde gerçekten çok iyi iş çıkarmış. Son zamanlarda izlediğim en iyi fantastik filmlerden biri. Yapımı başarılı buldum. Belli ki çocuklar için yapılmıştı. Biraz daha macera olabilirdi. Sürekli aynı konu üzerinde durulmuş. Bunun dışında bir şey yok. Gerçekten de izlenesi ve masalsı bir şölendi...
21 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Hadi masala bir de kötünün gözünden bakalım. Bakalım da, her ne kadar kötünün gözünden bakıyor olsak ve kötü karakter çok karizmatik ve güzel olsa da, filmin konusu sizi sarmıyorsa ve içinde çelişkiler ve kopukluklar barındırıyorsa bir eksiklik var demektir.
Malefiz iyi mi yoksa kötü mü bilemiyorum ama bana film o kadar da iyi gelmedi.
12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
İlginç bir filmdi, bir masalı değişik bir şekilde yorumlamışlar, ben sevdim, izlenebilir bir film.
13 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Ben çok begendim herkese tavsiye ediyorum. Filmin etkisinde kaldım kanatlarım varmış gibi kendimi evin balkonundan atmak istiyorum 😂
29 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Çok sevdiğim bir film oldu. Bu masal uyarlama şeklini ben çok sevdim. spoiler: Stefan'ın Maleficent'a ihanet etmesi ile Malefiz'in artık kötü olması çok güzeldi. Zaten filmi burası değiştirmiş. Cadının aslında kötü olmadığını kötü yapıldığını burası anlatmış.
Animayon zaten Disney kalitesi... Angelina Jolie'ye Maleficent karakteri çok yakışmış, oyunculuğunu konuşturmuş.Elle Fanning güzelliği ile tam masaldaki prenses olmuş.Diğer oyuncular da gayet iyidi ama ben kargaya bayıldım... 10/10
3 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Malefiz sanki bir hikayeyi kendine çekiyor ama yinede o hikayede bilmedik olaylar yer alıyor bize açık anlatılmayan olaylardan.
3 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Şimdi izledim...İzlemekte geç kaldım ama iyi ki izlemişim.Sizi bilmem fakat filmi ben çok beğendim!!!
6 Haziran 2014 tarihinde eklendi
kaç yaşındaki kişiler izleyebilir ? lütfen acil biri cevap versin. nolur hızlı bir cevap istiyorum teşekkürler