beck31
1.383 değerlendirmeler
4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Klişelerle dolu olmasina dolu ama icinde farkli birseyler var filmin kendinizi yakin hissedeceginiz bu bakimdan cok hosuma gitti.Filmin muzikleri ayrica cok guzeldir.
flim gerçekten çook süper :) hatta harika gerçekten insanın içindeki duyguları tam anlamıyla anlatıyor ama tabi ufak bi kusura var ama biz onu görmezden geliyoruz o başka flimin başları mesela çok sıkıcı gerçekten ilk 25 dk sonra güzellleşiyoo yani ben en başta izlemicektim vaz geçtim ama baktım güzelleşiyo devam dedim izle bu flim güzell.. ii kide demişim flim harikaaa kerkeze benden tavsiyeee kesinlikle izleyin ve gerçek öpücüğün ne kadr değerli oldunu ve o öpücek sadece insanın başına hayatı boyunca bir kere gelebileceğini anlatıyor... yaniii harikaaa oyunculukta çok ii zaten ondan bahsetmeye gerek bile duymuyorum herşeyiyile dört dörtlük 10/10 yani ii seyirler :))
filmin ilk 25 dakikasını atlatırsanız film başlıyor..Filmin iletisi çok yerinde...Hayatın,insanları görünüşleriyle değerlendirmeyeceği gerçeği üzerinde durulmuşş..sonu güzeLL..--Ama tek katlanamadığım..Benim en beğendiğim bayanlardan olan Drew'in filmde hoş görünmemesi..demek istediğim drew ancak bu kadar kokoş bi hale getirilebilirmiş..bunu da başarmışlar..drew bence filmde göründüğünden çok daha harika bir bayan saygıLarımLa :))
bence çok güzel bir.. sonu gerçekten çok etkileyici!oyuncularda birbirlerine çok yakışmışlar!bence izlemeyen warsa hemen izlesin benden kocaman bir tawsiye!!!!
artık drew in sıkı bir fanatiği olmaya başladım.bu kızın boş bir filmine rastalamadım.süper bir oyunculuk,süper bir güzellik,şirinlik...bu filmde diğerleri gibi çok hoştu.
Yaaa ben bu filme hastayım.Ne kadar seyredersem seyrediim hayatta bıkmam.Drew desen çok güsel ve çok komik.Özellikle alnındaki 'Loser' yazısı yüsünden koşarken kapıya çarptığı andaki yüzü :) Michael Vartan desem çooook yakışıklı.Allah herkese böle bbi hoca nasip etsin :) Wala ne diim seyredin ve görün.Kopamıcaksınız.İlerde belki bende denerim ve bİ hoca bulurum ;) Ne dersiniz_?