İlk Kan

İzmeye deger...8/10
legendbob66
legendbob66

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film harika giriş müziği süper ve sonlarda albay trautmanla konuşmalar çok duygusal gerçekten iyi bir film
takometreci
takometreci

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tek replik filmi anlatmaya yetiyor...şehirde kral sensen burada benim....
A-C-A-B-
A-C-A-B-

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
stallone nin ve serinin en iyi filmi.ayrıca rambonun amerikan polisine ve amerikan sistemine karşı savaşması da filmi ilginç bir hale getirmiş.
cihanbilgi
cihanbilgi

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
bana göre Sylvester Stallonenin tartışmasız en iyi 5 filminden biridir.. adam tek başına bir ekip hele kayalıklardan atlayışı beni bitiriyo sinema tarihini en iyi atlayışlarından birine sahip...
bdegismez
bdegismez

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Her zaman olduğu gibi, serinin ilk ve dolayısıyla da en iyi filmi. Vermek istediği mesajların yanısıra, hiç abartıya kaçmayan bir aksiyon filmi. İzlenmesi gereken filmlerden..
mrti14
mrti14

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
Çocukluğumun filmi halada etkileyici.İzlemeyen ölebilir.
me-nagi
me-nagi

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
uçurumdan agaçların üstüne düştügü sahnede dublör yok,sahne gerçek stallonenin omurgaları kırılıyor çekimlerde..bu o sahnede görülebiliyor..
mr-donjuan
mr-donjuan

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
80'lerin fırtınası "rambo serisi"nin en az korkunc olan filmidir bu film.serinin ikinci filmden sonra ne hale geleceğini kimse tahmin edemezdi herhalde.ama neyseki ilk filmin eli ayağı düzgün diyebiliriz.2 ve 3'teki gibi birşey ispatlamaya çalışmamışlar bu filmde.
bildiğim kadarıyla "ilkkan" bir roman uyarlaması.bu romanın sonunda john rambo ölüyormuş.ama öngösterimdeki seyirciler kahramanın ölmesini beğenmemişler.yapımcılarda filmin sonunu değiştirmişler.
seriyi izlemeyen yoktur herhalde.eğer hala izlemediyseniz çekildiği dönemi en iyi yansıtan bu seriyi kaçırmayın derim.(8)
orkunduzalan
orkunduzalan

8 Şubat 2006 tarihinde eklendi
rambo bence sinema tarihine damgasını vurmuş bi film serinin en iii filmi bence çok güzel
gürsel yigit
gürsel yigit

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin Stalloneun Rocky ile birlikte ortaya cıkarttığı iki karakterden biri ve bu karakterler bir nesli büyütmüştür etkisi altında. Ölümsüz sinema kahramanı ise işte o Rambo
sinema
1 ziyaretçi
22 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Önce Rocky Sonra Rambo karakteri ile tanıdık Sylvester Stallone'yi.Rambo 3 kesinlikle güzel sitenini kendine özgü Rambo yazılarına aldanmayın Yorum yazan kişilere bakın onlar doğru yazıyorlar.
drakula1987
drakula1987

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeyen ben filmden anlıyorum demesin.
Alpay E.
Alpay E.

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Militarizmin ne kadar aci bir sey oldugunu, Rambo'nun filmin sonundaki konusmasi çok iyi açikliyor. 'Arkadasim eve gitmek istiyorum diyordu, ama ben bacaklarini bulamiyordum.' Ne denilebilir ki? Klasik olmus bir film...
admk25
admk25

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çocokluğumda ilk olarak almanca izlemiştim.dilinden hiçbirşey anlamadığım halde çok etkilenmiştim bu flimden.daha sonra türkçe izledim gerçekten çok harika bir flim.