BU FİLME BÜYÜK FİLM SİTELERİNCE HAKSIZLIK YAPILDIĞI DÜŞÜNÜYORUM İMDB PUANINA ALDANMAYIN 6.3 KESİNLİKLE 7.5 ÜZERİ BİR BİLİMKURGU
İç savaşın kıyısındaki Moldova’ya askeri destek için giden Amerikan askerleri esrarengiz bir şekilde öldürülmeye başlar. Anlam verilemeyen bu ölümleri araştırması ve mantıklı bir çözüm üretmesi için DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) mühendisi Dr. Mark Clyne (James Badge Dale) birliğe katılır. Olaylar hiç de umdukları gibi gelişmez ve kendilerini çok taraflı bir ölüm kalım savaşının içinde, anlam veremedikleri bir düşmanla savaşırken bulurlar.
Öncelikle filmin konusu değerlendirmek gerekirse ; Eınsteın'ın filmde kurgulanan bu teorisini ,filmle beraber ilk kez duymuş oldum ve gayet de ilgi çekici buldum.Filmin başından sonuna kadar özellikle aksiyon severler için tam ideal bir film oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bilim kurgu açısından da bir eksiklik görmedim.Lakin bu film dünya çapında ün yapmış,Hollywoo'un çok daha ünlu oyuncuları ve yönetmeni bu film de yer alsaymış olsaydı çok daha iyi yerlerde görülebilirdi film.Yine de mevcut oyuncu kadrosu da hiç te sıratmadan gayet iyi oyunculuk çıkarmışlar .Haklarını teslim etmek lazım..Filmi izledikten sonra Bose-Einstein yoğuşmasını araştırmanızı tavsiye ederim,gerçekten ilgi çekici bir teori.Acaba gerçekten böyle bişey bir silah olarak kullanılır mı diye düşünmüden edemiyoinsan kesinlikle ve kesinlikle izleyin