Gökhan Çoban
1 değerlendirme
20 Aralık 2020 tarihinde eklendi
İslamofobi olarak izletilen ve çekilen berbat bi flim... Gerçek İslam bu değil elbette... Fakat hangi kafa ile çekiyorlar bu tarz flimleri merak ediyorum...
Uçakta geçen gerilim filmlerinden en saçması. Tamam konu tanıdık. spoiler: Ölüyorlar öldüklerini sonradan anlıyorlar falan ama komedi tarzında sahneler vardı. O yüzden olmamış.
filmin havada geçmesi ve içerisinde ölümler olması filmi izlerken sizi germeye başlıyor.yalnız anlatılmak istenen konu,biraz havada kalmış.yani tam olarak işlenememiş.benim filmin yönetmenine sormak istediğim, spoiler: yolcular ölürken hava basıncından dolayı mı ölüyorlar yoksa doğa üstü yaratıklar tarafından mı ? .çünkü ona göre filmi yorumlamak amacındayım.eğer cevab ilk söylediğim olursa filmde mantık hatası var.çünkü spoiler: filmde ilk ölen adamın saatini çalan kişi öldüğünde diğerleri öldükten sonra mı onu aramaya gidecekler? .peki 2.cisi ise spoiler: bu yaratıklar herkesi öldürüyorlar.bütün yolcuları ve mürettabatı öldürürken biz niye görmedik bunları ? yani her 2 durumda da film olmamış.belki filmin sonu biraz şaşırtıcı gelebilir. özet olarak bol vaktiniz varsa ve biraz gerilmek istiyorsanız izlenebilir.başka türlü boşa vaktinizi harcamayın.
Uzun süredir sinemada izlediğim hiçbir filmi beğenmezken, buna adeta hayran kaldım. Başlarda olan hiçbir şeyi anlamıyorsunuz ama çok dikkatli bir izleyiciyseniz sonu çok çok gerilim dolu, acıklı ve şaşırtıcı bitiyor. Çok beğendim, size de tavsiye ediyorum. Sizde o uçakta varmışsınız gibi hissediyorsunuz. :)
Film beni çok sardı,ara verildiğinde artık başlasın diye sabırsızlıkla bekledim,oyunculuk kötü değil,benim gibi uçakta geçen gerilim-korku filmlerinden hoşlananlar için uygun bir ilginç ama biraz tanıdık bitiyor,izledikten sonra tanıdık geldiğini anlayacaksınız,efektler güzel,film hiç boş dialoglarla doldurmamışlar,başlıyor,sizi heyecanlandırıyor,efektler dozunda ve ilginç yerde bence çekim hatası olmuş,o da uçağa yolcular binerken hava karanlık ama uçağın dışarıdan kalkış sahnesi akşamüstü aydınlığı olmuş ve bu sahnesi biraz amatörce olmuş.Onun dışında bence olmuş.