Filmin 8. serisinin geleceği kesin gözüken bir seri,ama biraz daha farklı şeyler eklenebilir,hep birilerini yakalama,birilerinin peşinden koşma türü artık alışkanlık oldu.
Bence süper diyebileceğimiz güzellik te bir aksiyon filmi idi. Filmin konusunun ne olduğu çok önemli değil bence çünkü bu filmi güzel kılan çok başka unsurlar var. Güzel arabalar kızlar aksiyon sahneleri ünlü oyuncular ve final..beyazperde yorumcusu na hiç katılmamak birlikte böyle bir filmi basite indirgedigi için ayrıca kendisi ni eleştiriyor ve iyi günler diliyorum.
bugün izledim filmi serinin en iyi filmi diyebilirim eğer seriyi izlediyseniz 7 yide izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim PAULA SON KEZ İZLEMEK GERÇEKTEN ÜZÜCÜ YANİ FİLMİ İZLERKEN BİLE ÖLDÜĞÜNE İNANAMIYO İNSAN YANİ BUNDAN SONRAKİ BÖLÜMLERDE ONSUZ OLMASI NASIL OLUCAK BİLMİYORUM GÜLEN YÜZÜNÜ RENKLİ GÖZLERİNİ HEP ARIYCAZ BE PAUL SONRAKİ BÖLÜMÜ NASIL İZLYCEM BİLMİYORUM :( YAZARKEN BİLE ZORLANIYORUM GİDİN SON KEZ İZLEYİN PAUL İÇİ BİLE DEĞER SADECE
Hızlı ve Öfkeli 7 Filmi sadece aksiyon sahneleri için bile izlenebilecek bir yapım Jason Statham Filme tam uymuş... Serinin ilk filmindeki ana tema sokak yarışları ve FBI ajanı ekseninde iken ilerleyen filmlerde bu algı ortadan kalktı ve daha küresel bir kabuğa büründü diyebiliriz. Bunu ilk başlarda yadırgadım fakat sonrasında daha iyi anlamak adına tekrar izledim... Kötü adamlar ve devlet ile işbirliği kulağa hiç fena gelmeyen bir fikir. Tabi Paul Walker içinde bir parantez açmak gerekirse. Hızlı yaşa Hızlı öl sözünü anımsatıyor bana çok alışmıştık bu filmde ona fakat teknoloji paul' u yine bize sundu... Özet olarak adamlar film yapıyor gerçekten filmin tüm sahneleri özen ile çekilmiş ve en iyi hissi izleyicide uyandırmayı başarmış. Eğer sizde Filmi izle' mek istiyorsanız hemen bir bilet almanızı tavsiye ediyorum... İyi seyirler..
Genelde bu kadar uzun seriler seyirciyi sıkar. Ancak hızlı ve öfkeli onlardan değil. Seyirciyi koltuğa yapıştıran ve seyircinin gözünü kırpmasına bile izin vermeyen bir yapım olmuş. Jason Statham şimdiye kadar neden yokmuş dedirtti. İyi ya da kötü bir filmde olması yeterli bu adamın. Araba sahnelerine girmiyorum bile böylesini daha önce görmedim desem yeridir. Torreto ve Shaw'ın arabaları çarpıştırdıkları sahneler mükemmeldi. Gökdelenler arası geçişleri var ki of diyorum. Mutlaka görmelisiniz. ayrıca Paul Parker için de saygı duruşu yapmışlar bir nevi. Kısacası keyifli vakit geçirmek istiyorsanız mutlaka görün derim.