Demirtas
1 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Keyifliydi. Oyuncular çok başarılıydı. Yer yer kahkalarla güldük. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz, sevdiklerinizle beraber izlerseniz daha çok keyif alabileceğiniz bir film.
Kadın cinayetlerinin arttığı bu yıllarda kadınların mutlaka izlemesi gereken, birlik olması gerektiğini, korkmaması gerektiğini anlatan güzel bir film! Korkmayın, birlik olun!
Bencede cok komik bir filmdi ama komikligin altinda verilen mesaj turk halki sayesinde unlu ve zenginlesen bu sanatcilarin verdigi kurdistan la ilgili mesaj sakli ve yurtdisinda tarihini bilmeyen cahil ve okumus benligi unutturulmus bir kisim halka ayaklandirmak icin kurulmus komedi tuzagi olarak algiladim. Bu sanatcilara hala Turk diye adlandirip izleyen Turk toplumunu ve bu sanatci bozuntularini kiniyorum.
Sonuna kadar seyrettirdi. Güzel seyredilebilir bir film..Bence ne feminizm ile alakası var ne de sosyal msj verme çabası..Bir hikaye var ve o hikayeyi film yapmıslar. Elestiriler cok gereksiz cok abarti.. Her film illa dogrulari mi göstermeli illla topluma örnek mi olmalı...Yok böyle bi sey
Belçim bilgin bazı rollere giremiyor, bu da öyle bir film. Repliklerin bazıları hadi zorla kamu spotu çekelim modunda. oyunculuk dersi verecek sahneler varken belçim bir giriyor sahneye puff!!