birinci film kadar heyecanlı ve güzel olmuş.mel gibsonun oyunculuğu harika.filmin konusu ve işleyişi çok farklı olmuş.ayrıca ilginç bir filmdi kovalamaca sahnelerine bayıldım.10/8
Konusu , aksiyon sahneleri ve verdiği mesajları sağlam olan , başarılı bir bilimkurgu-aksiyon filmi . Sonu da çok iyi bağlanmış ayrıca . Bana kalırsa serinin en iyi filmi . 10/8 .
İlk filme göre daha ciddi ve daha başarılı bir film.Açıkçası ilk filmin çoğu yeri bir sirk gibiydi ama bu daha başarılı olmuş.Mahşer hissini daha iyi verdiğini rahatlıkla söyleyebilirim.
küçükken videoda izlemiş vede çok zevk almıştım...gerçektende herkesin dediği gibi serinin en güzel vede eğlenceli filmi bu film...aynı zamanda mel gibson bu filmin başrol oyuncusu olmasının yanı sıra o zamanlar pekte bilinmeyen bir şahsiyet olmasına rağmen bu filmdeki müthiş oyunculuğu gerçektende görülmeye değer nitelikte....ayrıca bence türününde benzersiz örneklerinden biri....9/10
abicim mad max serisinin en güzeli ve en ateşli sahneleri bu filmde..zaten ailesini kaybetmiş olan max artık korkusu kalmamıştır..yani önüne cıkanı parçalıyor.izlemeyen varsa burdan söylüyorum ne yapın edin bu filmi izleyin..
kıyamet sonrası türlerinden hoşlananlar için bir başyapıt. daha sonra çekilen filmlere bir örnek. 2007 yapımı fallout3 isimli oyunda bile pek çok esinlenme görüyorsunuz. bu türün sevenleri için, müthiş denemez fakat meraklının seveceğini düşündüğüm bir filmdir.