Komedi türüne göre çok başarılı sayamayacağım filmi. Aslında senaryo güzel, farklı bir anlatımla daha komik yapılabilirdi. Oyunculuklar tabi ki başarılı. Çok fazla beklenti olmadan izlenebilir.
film gerçekten eğlenceli aksiyonu yüksek sıcak bir film ailenizle izliyebileceğiniz iyi bir film tavsiye ederim pişman olmazsınız özellikle Melissa iyi oyunculuk sergilemiş iyi seyirler...
Film bilindikti. Sonu falan tahmin edilebilinir. Yani film fazla iyi değildi. Ama film eğlenceli sayılırdı. Özellikle Melissa McCarthy'nin performansı iyiydi. Gerçi canlandırdığı karakter çok değişikti. Film eğlenceli ve sürükleyiciydi. İdare eder. 3/5
Melissa McCarthy'nin performansını beğensem de filmin geneli çok eğlenceli değil. Komedi macera yapmak uğruna gereğinden fazla aksiyon var. Kurguyu ayakta tutmakta zorlanılmış. Çok fazla küçük hikayelere yer verilerek ana konu arka planda kalınmış. Takibi zor geldi. Diane karakteri ise tüm bu olumsuzluğa rağmen çok başarılı yazılmış.