Amir Han
2 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Anaokulu öğrencileri için uyarlanmış bir yapım. Çocukluğumuzda vazgeçemediğimiz çizgi karakter serisi olan şirinler burada gerçek karakterler ile bir kompozisyon oluşturulmuş. Garip olan birşey; tam 5 kişi senaryosunu hazırlamış. 5-9 yaş arası çocukların fazlasıyla keyif alacağı bir film. Azman'ın rolleri eğlenceliydi. Birde bilindik şirin şirinler. Ama "Hokus" karakteri çok gereksiz ve antipatik bir karakterdi.
Filmi izledim, kesinlikle büyüklerin keyif alacağı bir film değil. 14 yaş altı çocuklar için yapılmış. Film sırasında o kadar sıkıldım ki cep telefonumu açıp oyun oynadım.
1. filmden çok daha iyiydi..inanılmaz eğlendim... gülmek çok iyi geldi ya... bunlarla büyüdük zamanında,özel bir kanalda haberler öncesi az izlemezdik zamanında... yaşım 30 büyük bir zevkle ve tebessümle izledim... gitmenizi tavsiye ederim.