İnsanı sıkmayan sonuna kadar izlettiren bir yapım Cruel Intentions.Film son dakikaya kadar kendini izlettiriyor.Özellikle kimin kiminle oynadığı son sahneye kadar hiç belli olmuyor.Bu yapımda şunu tekrar görüyoruz 'Aşkla oyun olmaz'.Sonuç itibarı ile ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.
önceden izlemiştim şimdi tekrar izledim.harika bir film.filmin türkçe adı filmi izletmemeye itiyor bazı kişileri ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
tamamen isim kurbanı bir film.kim çeviriyo bu film isimlerini anlamıyorum:) özgün senaryo,şaşırtıcı bir son..sonu tahmin edilemeyen filmlerden hoşlananlar için birebir.şiddetle tavsiye ederim..
filmi beğenmeyenler genelde filmin Türkçeye çevrilmiş alakasız başlığına takılıp açık saçık bir film beklerken yeterince kırmızı noktaları göremediklerinden hayal kırıklığına uğrayanlar :) filme gelince arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine yüksek beklentilerle izlediğim ve söylediklerinden de güzelmiş diyebileceğim favori filmlerimden biri oldu bile :)
boş vakitte izlenebilecek bir film,yani bu filme zaman ayırmam ben özellikle,eğer yapacak birşey yoksa izlerim.gençlik filmi de diyebiliriz,şu anın ünlü isimleri on yıl önce ne hallerdeydiler,açıkçası bazı sahnelerde oyunculukları pek beğenmedim,kalitesizdi,ama yine de siz konuya odaklandığınız için pek de fark edilmiyor.7 puan yeterlidir bence.
Ergenlikle birlikte kaybolmuş kişilikler,yanlış seçimler ve bunların doğurduğu kötü sonuçlar.Aile ve gerçeklerden uzak bir dünyada yaşama sonucu öfkeye dönüşen akıllar.Bulaştığın şeyin sonu ne şekilde bitecek.İyi düşün ve öyle davran. ve bunun gibi konular mizah-gerilim-gençlik-romantizm-seks başlıkları altında gayet iyi yansıtılmış bir film.Ünlü ve başarılı genç bir kadro ile birlikte iyi yazılmış bir senaryo.Final sahnesi insanı etkileyen harika bir film!Müzikler süper!
kimse filmi yeterli bulmuyo ama beyazperde notu 7.6 inanılmaz birşey.sex ve ihanet konusu ağırlıkta ufakta bir finale doğru aşk devreye giriyo ama insanı etkilemeye yetmiyo maalesef.
filmin adı seks oyunları ama sekse dair çok az sahne olduğunu ve oyunlarında aslında öle çok ilginç ilgi çekici olmadığını söyleyebilirim.izlenmeye değmez.