3,8
Seks Oyunları hakkında görüşlerin ?
24 Aralık 2010 tarihinde eklendi
"Dangereous Liaisons" ın günümüze uyarlanmış hali. Sıkmadan seyrettiriyor...
18 Nisan 2013 tarihinde eklendi
Adının çevrimi tam bir facia,hain amaç falan olmalıydı ama film güzel,izlenir
9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
İnsanı sıkmayan sonuna kadar izlettiren bir yapım Cruel Intentions.Film son dakikaya kadar kendini izlettiriyor.Özellikle kimin kiminle oynadığı son sahneye kadar hiç belli olmuyor.Bu yapımda şunu tekrar görüyoruz 'Aşkla oyun olmaz'.Sonuç itibarı ile ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.
28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Kaliteli oyuncuların yer aldığı başarılı bir film. Hiç sıkılmadan izledim. Herkes bir gün istemedende olsa aşık olabilir ve.... 10/8
18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Entrikalı senaryosu,güzel sonu ile izlemeye değer özgün bir slasher.10/8
8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
güzel birfilm
2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
tamamen isim kurbanı bir film.kim çeviriyo bu film isimlerini anlamıyorum:) özgün senaryo,şaşırtıcı bir son..sonu tahmin edilemeyen filmlerden hoşlananlar için birebir.şiddetle tavsiye ederim..
17 Mart 2009 tarihinde eklendi
boş vakitte izlenebilecek bir film,yani bu filme zaman ayırmam ben özellikle,eğer yapacak birşey yoksa izlerim.gençlik filmi de diyebiliriz,şu anın ünlü isimleri on yıl önce ne hallerdeydiler,açıkçası bazı sahnelerde oyunculukları pek beğenmedim,kalitesizdi,ama yine de siz konuya odaklandığınız için pek de fark edilmiyor.7 puan yeterlidir bence.
4 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Tamamen orjinal bir gençlik filmi hafif bir erotik anlatımla seyirciyi sürüklüyor ayrıca filmin sonunda çalan ' The Bitter Sypmhony' şarkısı da en güzel finallerden biri
25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmin adı seks oyunları ama sekse dair çok az sahne olduğunu ve oyunlarında aslında öle çok ilginç ilgi çekici olmadığını söyleyebilirim.izlenmeye değmez.
12 Ocak 2002 tarihinde eklendi
pek iyi bir film değil.öyle gençlik filmi felan diyorlar hiç değil.konu tamaammen sex.senaryo bir rezillik örneği.böyle senaryomu olur ya.zaten reese witherspoon için izledim.o çok iyiydi.ryan phillippe gelince böyle bir rolü alması rezalet.bana trilyon verseler böyle bir rolde oynamam.sonuçta başarısız bir film.finali dışında.finali gerçekten iyiydi.ama izlemenizi tavsiye etmem yani..
24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok matah olmasada iyidi..Son böümde ki vurgu iyi olmuş..iyi seyirler../7
12 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Ya şu ceviriye sinir oluyorum.Kim bulur bu filmlerin böyle acayıp cevirileri.Seks oyunları insan bunu görünce miki filmlerden sanabilir :)Filme gelince hala sıkılmadan izlerim.4-5 kere izlemişimdir.Hala da izlerim.Film duygusal,aşk,seks,masum,şımartıcı,gençlik,lise anılarınızı aklınıza getirecek film.Ayrıca cruel intentions 2. ve cruel intentions 3 yide izledim.2 de fena değil.Ama 3 tam bir fiyasko.Ama 1 ve 2 mutlak arsivde bulunması gereken film.Özellikle Müzikleri tek kelimeyle mükemmel.Mutlaka filmin soundtrackini alın.
21 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Uzerinden yaklasik 5 sene gecmesine ragmen,hala unutamadigim ve her izledigimde ayni zevki aldigim, belkide genclik filmleri arasinda yapilmis en iyi film. Her sahnesi etkileyici.Insanlarin kendi duygularina bile ne kadar yuzeysel kalabilecegini cok iyi aktarmis.Ikinci bolumunun cekilmesinin ise tamamen bir hata oldugunu dusunuyorum. Filmin turkce tercume adı ise tam bir felaket, ve filme cok sey kaybettirdigine inaniyorum.
27 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmi beğenmeyenler genelde filmin Türkçeye çevrilmiş alakasız başlığına takılıp açık saçık bir film beklerken yeterince kırmızı noktaları göremediklerinden hayal kırıklığına uğrayanlar :) filme gelince arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine yüksek beklentilerle izlediğim ve söylediklerinden de güzelmiş diyebileceğim favori filmlerimden biri oldu bile :)