elif81
1 değerlendirme
26 Kasım 2011 tarihinde eklendi
filmden az önce çıktımm babam ve oğlumdan sonraki en iyi çağan ırmak filmi oyuncular zaten muhteşem filmde hem gülüyosunuz hemde hüzenleniyosunuz şiddetle tavsiye ediyorumm hala etkisinden kurtulamadım diyebilirim
hayal kirikligi yasadigim bir film daha.çok güzel basliyor ancak film bitince noldu simdi neden bu hale geldiler diye düsünmekten kendinizi alamiyorsunuz. oyunculara diyecek laf yok.çetin tekindor ve gökçe bahadir harikaaa
çagan irmak'in masallari hep bizi sariyo, kalbimizden vuruyor.. masal dünyasinin içinde kayboluyoruz ama bisey olmali çagan irmakta onu m. kirmizigüll'den ayiran..
Yine bir çağan ırmak efsanesi..... Bu insan ne Zaman bir film yapsa uzun bir süre beklerim izlemek için. İzledikten sonrada sindirebilmek için uzun bir süre beklemem gerekir ha keza.... Değişilmez oyunculuklar... Hüznün içine serpiştirilmiş kahkahalar.... Nasıl bir anlatım gücü ? Nasıl bir hayal gücü?? Bu sahnelerin güzelliği, mükemmel bir bakış açısı ..... Yolun açık olsun sevgili çağan ırmak... Daha nice filmlerinle....
filme 5 puan verdim çünkü figüran rolü oynadim dedemin insanlarinda ama maalesef bize hiç bir ücrett ödenmedi herkese ücret verilecek denildi herkesi bedavaya oynattilar teesüf ederim yönetmen çagan irmakaa okadar insani kandirdilarr bodrum ve millastakileri bilmem ama sökede figüran oynayan hiç kimseye bes kurus ödemediler simit çay salata pilava milleti aldattilar çok büyük teesüflerimi sunarim çagan irmakaa..... dedemin insanlarinda bende oynadim sökeli larak bende kandirildim neyse film sinemalara geldi ama bengitmedim çok sinirliydim emege saygi gerçekten yokmus......
Babam ve oğlum filminin formüllerini kullanan bir yapım olmuş. Kadro çok benzer. Hikaye benzer. Yine tarihi acı bir olay var. O acı olayın bir aile üzerinde ki etkilerini izliyoruz. Tabi Babam ve oğlum kadar iyi bir film değil. Yine de izlenebilir zaman geçirilen bir film olmuş. Filmden sonra oturdum Türk Rum mübadelesi konusunda bir kaç şey okudum. Demek ki film amacına ulaşmış.