Rollercoaster
23 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Act of Valor'u türündeki benzer filmlerden ayiran en önemli özellik çatisma sahnelerinin gerçekçiligi.Öyle ki,bazi sahnelerde deniz piyadeleriyle ilgili bir belgesel çekiliyormus havasi var.Detayli kamera açilari kullanilmis,izleyici çatismalari birebir yasiyor.Bu kaliteli çekimlere ragmen film,Amerikan ordusunun gövde gösterisinden öteye gidememis.Senaryo geregi operasyonlar,Güney Asya,Rusya ve Güney Amerika merkezli teröristlere karsi yapiliyor.Seçilen ülkeler bile birseyler anlamak için yeterli sanirim...6/10
aslında klasik,hamile eşi olan asker zor bir göreve gider, silah sahneleri güzeldi.sürekli işleyen bir aksiyon verilmeye çalışılmamış,ara eslerle dram işlenmiş.o kadar şehit veren ülkemizden böyle filmler çıkaramamamız üzücü
kahraman abd askeri filmi.. film zaten anlaşılmaz başlıyor.. Sonra da alt yazısız devam ediyor.. Aksiyon sahneleri falan iyi ama.. İşte bildik şeyler bildik film