Nuh: Büyük Tufan
    3,2
    Nuh: Büyük Tufan hakkında görüşlerin ?

ayse k.
    ayse k.

9 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Filme harcanan paraya yazık olmuş. Dün sinemaya gittiğimde beklentim nispeten konuya uygun ve görsel olarak güzel bir film izlemekti. Tabiki hikayenin doğru olarak yansıtılmasını beklemiyordum ama bu kadar da alakasız olmasını hiç beklemiyordum. Bir kaç ülkenin bu filmi yasaklaması gerçekten de çok mantıklı geliyor. Peygamberler öncelikle insandır ve vahiyler elçiler aracılığıyla gönderilir. Öyle gökyüzüne bakarak konuşulmaz ki Cebrail(as) bir çok kez insan suretine girerek peygamber efendimize görünmüştür. Hz. Nuh un insanlarla konuşup Hak dine yönelmelerini istemeleri ile ilgili bir sahne dahi göremedim.
    Yani hangi saçmalıklarını anlatacağımı heralade buraya yazsam filmi anlatmış olurum.
    O KADAR KÖTÜYDÜ. O harcanan parayla bir Marvel karakteri konulu film çekselerdi keşke.
    Recep T.
    Recep T.

8 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Filmi neden 3D yapmislar anlamiyorum Hic efekt yoktu. Konu havada kaliyo. Olmamis bence...
    Hasan P.
    Hasan P.

8 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Sakın sakın bu filme gidip vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın. Büyük oyuncuların arkasında, bilindik hikayeden çok farklı, anlaşılmaz, karmaşık, sıkıcı bir film. Sıkıntıdan çıkmamak için zor tuttuk kendimizi.
    FATİH Ç.
    FATİH Ç.

merhaba

Eleştrileri okumadan gittiğim ve film bitmeden sinemadan çıkmayı istediğim . İnanılmaz kötü bir film. Bir peygamberin kendine içkiye vermesi çok komikti .bu filme gideceğinize blair cadısını evde tekrar izleyin.

teşekkür ederim
    Büşra G.
    Büşra G.

8 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Konusunu semavi dinden alan bir film olması gerçekten ilgi çekici ve zor bir iş olduğunu gösteriyor. Ama herşeyi bir kenara bırakırsak film çok havada kalıyor. Ne yani bu kadar mı? Bitti? Bunca insan öldü ve sonuç sıfır mı sorusunu aklıma getiriyor.
    Furkan E.
    Furkan E.

7 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Çok çok beğ siz görün bir ğanüstü,epik şahane bir film
    Burak H.
    Burak H.

6 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Hollywood’un göbeğinde bağımsız sinemaya tutunmaya çalışan Darren Aronofsky’nin epik bir film yapma çabası uzun bir süreçten oluşuyor. 2006 tarihli Kaynak (The Fountain) ile bu konudaki iddiasını güçlendiren ve sinema seyircisine umut veren yönetmen, uzun süren hazırlıklar sonrasında dinsel inanışlara göre insanlığın ilk yıllarında geçen bir hikayeyi ele aldı. Öncesinde Siyah Kuğu ve Şampiyon ile kariyerini zenginleştirdikten sonra beyazperdeye bu şekilde dönüşü onun farklı sularda gezen ama filmlerini incelediğimizde tarzından ödün vermeyerek keskin sınırlarla çizili bir yolda ilerleyen bir sinemacı olduğunu gösteriyor.
    Kadir Ç.
    Kadir Ç.

6 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Filmin içeriğini,efektini beğendim izlenebilir bir film ancak 3B ayarlamalarını hiç beğenmedim. :(
    morpheus
    morpheus

6 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle rezalet!!! Son zamanlarda izlediğim en kötü film. Cosmos belgeselinde bile daha çok görsel efekt var. Verdiğim paraya acıyorum.
    Mehmet Emin K.
    Mehmet Emin K.

6 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Boşa giden 2.5 saat film berbat ötesi idi. Hz. Nuh bir kere bir Canavar gibi gösterilmiş Kabile bile nimet okutacak kadar kötü bir karakter ıca film berbat ötesi sıkıcı idi hiç tavsiye etmem.
    Feyyaz Fs
    Feyyaz Fs

6 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Filmi çok büyük ümitle bekliyordum özellikle Müslüman ülkelerde yasaklanınca parayı çıkartmak için TR de iyi bi reklam yapıldı ama Nuh peygamberi ruh hastası bir şarapçı yapmalarını bir kenara bırakalım film gerçekten berbattı :/
    ryntyntyn
    ryntyntyn

6 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Filmin beş para etmez olduğunu ve neden böyle düşündüğümü yazacaktım ama benden önce yorum yazan arkadaşlar sağolsunlar, duygularıma tercüman olmuşlar!!
    Oguz23
    Oguz23

6 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Film çok ağır ilerliyor arada sıkılmadan edemiyorsunuz Gemi birden yapılmış olarak zamanı ileri alarak gösteriliyor gemi yapım aşamalarını nuhun Nuhun heyecanını gösterseydi ne güzel olurdu hemin baba bana kız bul derdini izledik...
    zirve212
    zirve212

5 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    hayal kırıklığı yaşadığım filmlerden biri. nuh karakteri berbat, film yapımcıları nuhun hayatı ile ilgili hiçmi araştırma yapmamış nuh bir canavar olarak gösterilmiş. kabil'e rahmet okutan cinsten. boşa giden 2 buçuk saat hiç tavsiye etmem baştan sona saçmalıklar silsilesi.
    Ibrahim Y.
    Ibrahim Y.

4 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    bir peygamberin adam öldürdüğünü ve içki içtiğini bu filmde gördüş olduğum en kötü film :S