deckard76
25 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir açılış sahnesine sahip yapım.Kurgu,görüntü yönetimi ve kamera açıları ile bir suikast anı nefes kesici bir şekilde çekilmiş.Sonrasında olay anının farklı kişilerin anlatımı ile gösterilmesi de çok iyi.Ancak daha sonra film yavanlaşıyor biraz.Altın çağında Nicholas Cage rolünde döktürmüş.Gary Sinise filmde karizmasıyla süper.De Palma usta ne değil nasıl çekildiği önemli diyerek imzasını atmış.7/10
bende filmi yeni izledim.beğendim Nicolas cage nin diğer filmlerine oranla sıradan olsada güzel.insanı sıkımıyor.izlemeseniz de çok birşey kaybetmezsiniz.7/10
David Koepp imzalı senaryonun belli başlı,bazı sorunları olduğu bir gerçek.Ancak usta yönetmen Brian De Palma'nın kendine özgü anlatımıyla iyi bir film aslında.Geridönüşler çok iyi örneğin.Ama film en önemli problemi izleyicinin kahramandan çok daha önce herşeyi bilmesi.Nicholas Cage başarılı bir oyunculukla hayat verdiği dedektif Rick Santoro karekteri bazı şeyleri anlamktan çok geç kalıyor film boyunca.Film kendini izleğiciye çabucak açık etmemeliydi.Ama yinede iyi bir polisiye/gerilim.Palma'nın sinemasal başarısı yadsınamaz hiçbir zaman.
Belki bir başyapıt değil ama öyle eleştirildiği kadar da kötü değil.Brian De Palma alışıktır zaten böyle şeylere,’’Femme Fatale’’,’’Mission to Mars’’,’’The Black Dahlia’’ gibi filmleri de çok eleştirilmişti.
Giriş sekansı ile unutmadığım bir film. Aktüel kamera ile kesilmeden devam eden açılış çok iyiydi. Ama olay örgüsünde bir takım eksikler var bence. Mesela Cage, önceden üçkağıtçı bir polisken, niye "bir gece ansızın iyi polis gelebilir"i söylüyor? Bunun biraz daha desteklenmesi lazımdı. Kurgu çok başarılı, tabi karakter oyuncularının en iyilerinden Gary Sinise da öyle. Cage her zamanki gibi iyi ama De Palma biraz formdan düşüyor gibi.
nicolas cage bana göre nicolas cage yapan filimlerden biride bu filimdir bana göre çok güzel bir aksiyon filmi.mutlaka izlenicekler listesi yapıyorsanız bu filmi üs taraflara yazmanızı tavsiye derim sıkılmadan izleyeceğiniz bir filim...
Aksiyon severler için biçilmiş kaftan üstelik Brian De Palma yönetiminde ve Nicolas Cage li kadrosuyla bir zamana karşı yarış hikayesi İZLENMEYE DEÐER!
iste size gercek bir De Palma filmi. Acilistaki 10 dakika kadar suren tek planlik cekim, filmin tumune yayilan gerilim, filmin bize sundugu goruntu oyunlari, Cage ve Sinise'in performanslari inanilmaz. Kisacasi saf bir De Palma basyapiti... (8/10)