Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları hakkında görüşlerin ?
2 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Film genel olarak iyi değildi çünkü kitaptan sapıldığı için ayrıca birden çok olay atlandı ve aslında olmayan olaylar da gösterildi. Mesela filmin ilk sahnelerinde spoiler: Jacob'un amiri Shelly ile arabaya biniyorlar ama aslında bindiği kişi sınıf arkadaşı Ricky idi ve
karakter analizi yanlış olmuş lakin kitabı bilmeyen biri için gayet güzel bir film olmuştur. Kitaplar 5 seri bunlar Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları (1) Gölge Şehir (2) Ruhlar Kütüphanesi (3) Günler Haritası (4) ve son olarak da Kuşlar Meclisi (5) ve ek olarak da bu kitapların yanında Tuhaf Masallar adlı kitap da vardır spoiler:
spoiler:
spoiler:
9 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Film kendini seyrettiriyor fakat kitap ile uyuşmayan çok fazla şey olduğu için biraz tadı kaçmış. Bir de 3 kitabı tek filme sığdırdıkları için yetersiz kalmış, olaylar oldu bittiye gelmiş hep.
5 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Kitabı daha heycanlı ve güzel kitabından sapmışlar ve filmini güzel yapamamışlar böyle güzel seri romana böyle bir film yakışmamış mümkünse diğer kitaplarının filmi de böyle olacaksa hiç zahmet etmesinler çekmesinler
1 Ekim 2016 tarihinde eklendi
COK GUZEL BIR FILM.

Eva green hayranlari bu film sizin icin. Cok basarili Guzel bir kitabin beyazperdeye harika bir sekilde anlatimi. 15+ yas ustu cocuklarla gidilmeli. Fantazi, hayal kurgu bakimindan cok basarili bir filim. izlemenizi tavsiye derim.