Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları hakkında görüşlerin ?
8 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Kitap tam anlamıyla MÜTHİŞ ama film kitabın hakkini verememiş kitabın sonunda jacob in gerçek gücü ortaya çıkıyor ve hep beraber jacob in gercek evine yaşamaya başlıyorlar spoiler:
1 Ekim 2016 tarihinde eklendi
COK GUZEL BIR FILM.

Eva green hayranlari bu film sizin icin. Cok basarili Guzel bir kitabin beyazperdeye harika bir sekilde anlatimi. 15+ yas ustu cocuklarla gidilmeli. Fantazi, hayal kurgu bakimindan cok basarili bir filim. izlemenizi tavsiye derim.
2 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Filim cok güzel 2 ci filmin cıkmasını talep ediyorum
Bari 2 bölüm nesaman geleceğini söyleseler bari
15 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Kitabı okumuş biri olarak yazıyorum. Kitabını bir solukta okudum. Filminde biraz değişiklikler var ama filmini çok beğendim bana o hissi yaşattı.
19 Mart 2020 tarihinde eklendi
Kitap harika ama film güzel olmamış diğer kitapların filminin çıkacağını düşünmüyorum çünkü olayların olduğu yerler çokgeniş alan kapsıyor ama eğer çıkarsada umarım ilk film gibi olmaz ama kitaplar çok şahane kendimi hikayenin içinde gibi hissettim bu arada seri günler haritasıyla bitiyor ve birde tuhaf masallar adında bir ek kitap var
9 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
İlki çok iyi 2. Sini merakla bekliyorum ☺️☺️☺️☺️ tavsiye ederim ama küçük lere p kadar tavsiye etmem
1 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Mukemmel Bir Film. Mutlaka İzlenmesi Gerek Muhteşem Görselleri ve macerası ile harika bir his bırakıyor.