4,7
İyi, Kötü ve Çirkin hakkında görüşlerin ?
25 Kasım 2003 tarihinde eklendi
aslinda tek kelime bile etmeye gerek yok. Leone'nin, sinemanin western'e bakis acisini tamamiyle degistirdigi kult bir basyapit... (9/10)
31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
western türü filmlerden nefret etmeme rağmen bu filmi büyük bir zevkle izledim... çok güzeldi,özellikle filmin çekildiği yılı göz önünde bulundurursak bir kusur bulacağınızı zannetmiyorum.clint eastwood çok başarılıydı ayrıca...filmin izlenmeye değdiği kesin yanlız biraz uzun olmuş o ayrı.9/10
3 Mart 2009 tarihinde eklendi
tum western sewenLerin arsiwinde mutLaka buLunan izLendikten sonra cLint eastwood hayrani oLunan, mukemmeL otesi bir fiLm....
20 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
70'li yılların popüler western filmlerinin dinamosu olan bir yapım. Komedi, macera ve ibretlik subliminal tavsiyeler. Clint Eastwood'u Holywood'a kazandıran bir film olma özelliği taşıyor. Film birbirinden bağımsız serinin 3. halkası. Amerikan kültürü olan western tarzı filmin yönetmeni ve oyuncuların çoğunluğu İtalyan. Çekim mekanı ise İspanya'nın Endülüs bölgesi olmak üzere İtalya.
19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tamam klasik,yapım yılına göre de iyi bir film ama başyapıt olarak gösterilecek kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum 3:10 To yuma beni daha çok etkiledi açıkcası ama genede filme saygı..10/8
28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
her ne kadar da kovboy filmlerini sevmesemde yinede güzel bi film...
class:)
28 Şubat 2003 tarihinde eklendi
bir şaheser değil ama filmi anlamlı kılan bi çok şey var.filmin karakterleri,sahneleri ve müziği hala efsane
25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Böyle bir klasiğe ne denir ki 10/10 bu filmi dedemde babamda ben de izledim işte böyle bir film en iyi western en iyi film müzikleri belkide ve Clint Eastwood ama dikkat edin aslında filmi götüren çirkindi.Hala izliyorum böyle bir filmi izlediğim için kendimide şanslı görüyorum olağanüstü...
28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
günün 8de 1lik bölümünü çöpe atmak istemessiniz izlemeyin her nekadar iyi derlerse çok saçma bir film
6 Mart 2004 tarihinde eklendi
hep oynuyo her zamanda sıkılmadan izliyorum.bence süper bi film
15 Mart 2011 tarihinde eklendi
Mafya, aksiyon, macera, korku ve western filmlerinden pek hoşlanmadığım için benim tarzıma uygun bir film değil.. bu nedenle etkilenmedim filmden.. ama kesinlikle akıcı, güzel bir film.. ve özellikle "çirkin" karakterini oynayan oyuncu çok sempatik ve başarılı.. 7/10
29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bundan daha iyi bir western filmi düşünemiyorum...
9 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Western filmlere genellikle fazla ilgim olmamıştır, pek izlemem. Ama bu film oldukça kült olmuş bir film. Yani benim de bu film hakkında birkaç bilgim de var yani. Daha sonra denk geldi, filmi izleyeyim dedim. Bu benim klasik olan ilk western filmim ve de galiba en iyisi olacak bence.

Filmi izlemeden önce elbette ön yargılarım oldu. Mesela film 1966'da vizyona girmiş. O yüzden efektleri şimdilik kötü gelecek. Ya da 171 dakikalık uzun süresi. Veya başka bir ön yargım ise konusunun çok klişe gelebilmesi.

Hiç de bile! Tahmin ettiğimden daha başarılı çıktı. Filmin hatta kendine göre bir havası var. Mesela filmin ilk 10 dakikasında hiç konuşma yok, geriye kalan sürelerde ise karakterleri tanıyoruz. Ayrıca macera da filmin büyük bir kısmına hükmediyor. Çöllerde yürüyüş, iç savaşın içine girmek ve filmin sonundaki unutulmayacak dev mezarlık sahnesi vesaire gibi bir sürü olaylar oluyor.

Clint Eastwood, filme epey bir hava katmış. Ortama son derece hakim ve oyunculuğu da başarılı. Eli Wallach ise filmde paragöz bir karakteri canlandırıyor. O da karakterine hakim, filme bazen neşe veriyor. Lee Van Cleef ise filmde az gözükse de kötü adam rolünü iyi üstlenmiş. Ayrıca bu üçlünün de birbirine uyumu son derece başarılı.

Konusunu anlatmaya gerek duymuyorum, olaylar kendiliğinden hızlıca gelişiyor zaten. 171 dakikalık süresine rağmen hiç sıkılmayacağınıza eminim. Filmdeki efektler de başarılı bu arada. Daha çok patlama sahnelerinde oluyor bu şeyler.

Eğer western filmi veya macera-aksiyon seviyorsanız bu filmi es geçmeyin derim. Oldukça başarılı bir film olmuş. Vakit geçirmek için de ideal. İzlenmesini tavsiye ederim. 4.5/5
sinema
1 ziyaretçi
27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
1966 yılına göre gerçekten çok iyi yapılmış film. Uzun süreli olmasına rağmen gayet sürükleyici. Geçte olsa seyrettim. Final sahnesi ve müziği muhteşem.
3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Clint Eastwoodun The Outlaw Josey Wales - 1976 (kanunsuz) die bir filmi var o da çok güzel ama heralde beyaz perdede yok :S Bu filmide arşive koyarsanız seviniriz şimdiden teşekürler:)