3,2
Teksas Katliamı 3D hakkında görüşlerin ?

24 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Diğer yorum yazan arkadaşlara katılıyorum diğerlerinden hiçbir farkı olmayan hatta bence onlar daha iyiydi bir film olmuş.Allahtan evde izledim,sinemada para verseydim üzülürdüm.Özellikle öldürme sahneleri fazla kanlı olmuş birde leatherface in o hali nedir ya!korkutmaktan çok güldürdü,o kilolu hali,yürüyemiyor testereyle falan,senarisler hiç mi diğer filmleri izlememişler!Neticede ne eksik ne fazla var vasat yani
8 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Teksas Katliamı filminin 6 filminide izlemiş biri olarak artık bu seriye bir son versinler artık. İşlenecek başka konusu kalmadı. Ed Gein adlı şizofrenik seri katilin hayat hikayesinden yola çıkılarak beyazperdeye aktarılan bu konu bir şekilde son bulmalı. Serinin bu son filmi, 1974 yapımı ilk filmin konu olarak devamı niteliğinde. Bazı arkadaşlar o zamanlar cep telefonun ne işi vardı demiş. Dikkat ederseniz Heather Miller yada gerçek kimliği Rose Sawyer olan karakter 1974 yılında ailesine yapılan katliamda kurtulduğunda bebekti. Filmde 20'li yaşlarda genç bir kız. Dolayısıyla 1995'li yıllara tekabül ediyor. O zamanlar cep telefonu vardı. Ama filmdeki polisin elindeki gibi led ekran dokunmatik ve kameralı değildi. Bildiğimiz takoz telefonlardı. Filmin ilk yarısı çok sıkıcı. Yine bilindik klişe başlangıç. Yani bir minibüs ve 4 maceracı. İkisi kız ikisi erkek. Kanlı sahneler bir hayli işlenmiş. Fakat serinin klişe aksiyonu olan elinde testeresi ile Leatherface yine birilerini kovalıyor. Bıktık artık. Zaten sinemalarımızda 50 bin izleyici bile bulamadı ve gösterimden kalktı.