spoiler: Sarisin kiz olduruluyor. Olduren adam 6 ay sonra baska bi cinayeti islerken basrolumuz katili taniyor. Katilin hayatini ogrendiler. Kim oldugu biliniyor. Buradan sonra birine daha zarar verebiliyorsa ve bulunamiyorsa yemisim teknolojiyi diye dusunuyorum. Filmin sonunu da yazicam gece gec saate gorup merak edenler icin: katilin kirmizi evinin altina inen dehliz var. bizim 911 deki basrol bir demir sesinden gidip buluyor burayi ama yine bir sacmalik polis orayi iyi arastirmamis. sonunda merdivenden dusuyor 911 aramiyorlar bence burasi aptalca. adami sandalyeye baglayip asagiya iniyorlar. onu orada oylece biraktilar baglayip. oyle bir son. Guzel bi gerilim filmi ama cok sacmalamislar.
Filmi orijinal dilinde izlemenizi tavsiye ederim. Oskarlı oyuncu Halle Berry'nin müthiş performansı ve harika aksanı izleyicileri kendine hayran bırakıyor. spoiler: Adama iyi ceva verdiler. yavaş yavaş ölecek ve cesedi bulunamayacak
Soluksuz izlenebilecek ender filmlerden. 2013 yılının en iyi filmi diyebilirim. Halle'nin oyunculuğu tartışılmazdı. Gerilimi öyle çok hissediyorsunuz ki, telefonu kapıp şunu şunu yap diye direttik vermek istiyorsunuz. 911'de çalışmanın ne kadar zor bir iş olduğunu da vurgulamışlar. Ancak bazı önemli soruların hemen sorulmaması spoiler: mesela arabanın ne renk olduğunu o kadar geç sordu ki, bunlar bana biraz garip geldi .
Gerilim sonuna kadar devam etti,kurgusunu beğendim;heyecanını yüksek tutuyor izleyicinin,yüksek beklentiniz yoksa bittikten sonra memnun kalacağınız bir film the call
Çok fazla birşey yazmaya gerek yok sürükleyici izlenilesi bir film. İzlemeyen çok şey kaçırır mı hayır. Halle Berry nin oyunculuğu gayet başarılı. Vakit geçirmek için izlenilebilir.