Acil Arama
    3,6
    Acil Arama hakkında görüşlerin ?

Engin Yüksel
    Engin Yüksel

12 Kasım 2013 tarihinde eklendi
    son saniyesine dek keyifle ve gerilimle izleyeceğiniz bir film 7/10
    jamesbond-2
    jamesbond-2

16 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Gerilim sonuna kadar devam etti,kurgusunu beğendim;heyecanını yüksek tutuyor izleyicinin,yüksek beklentiniz yoksa bittikten sonra memnun kalacağınız bir film the call
    Ilknur K
    Ilknur K

13 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Soluksuz izlenebilecek ender filmlerden. 2013 yılının en iyi filmi diyebilirim. Halle'nin oyunculuğu tartışılmazdı. Gerilimi öyle çok hissediyorsunuz ki, telefonu kapıp şunu şunu yap diye direttik vermek istiyorsunuz. 911'de çalışmanın ne kadar zor bir iş olduğunu da vurgulamışlar. Ancak bazı önemli soruların hemen sorulmaması spoiler: mesela arabanın ne renk olduğunu o kadar geç sordu ki,
    bunlar bana biraz garip geldi .
    Demirtas
    Demirtas

21 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Beklemediğim kadar iyi çıktı. Ne olacak acaba duygusuyla film nasıl bitti anlamadım. Gerilim seviyorsanız mutlaka izleyin.
    The-Erinch
    The-Erinch

3 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
    soluksuz izliyeceksiniz,bunu kesin temin ediyorum. çok iyi bir gerilim filmi. muhakkak vakit ayırın.
    Aamir Khan
    Aamir Khan

1 Haziran 2023 tarihinde eklendi
    Orta halli güzel bi film tek mekan olması dezavantaj olmamış izlenir.....................................................
    seyirci koltuğu
    seyirci koltuğu

14 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
    Halle Berry'nin enfes oyunculuğuyla kurgunun birleşimi size güzel dakikalar sunuyor. Çok yaratıcı bir senaryo olmasa da yönetmenin detaylara önem verdiği, üzerinde durduğu bir film. Özellikle çok şahit olmadığımız 911 acil aramada çalışan bir insanın psikolojisini, yaşadığı sıkıntıları birebir görmek filmi başarılı kılıyor. Brad Anderson'ın kariyerine yakıştığı aşikar.
    Oguz23
    Oguz23

10 Kasım 2013 tarihinde eklendi
    Başladığı andan itibaren temposunu kaybetmeyen sürükleyici bir film.
    realist1526 R.
    realist1526 R.

11 Nisan 2015 tarihinde eklendi
    zaman geçmiyorsa, canı sıkılan varsa bu filmi izlesin.akıcı film=acil arama.kalite kokusu var
    Erdem Karaadam
    Erdem Karaadam

19 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
    Beklentisi dusuk olanlari guzel bir surpriz bekliyor.

Amerika icin klasik bir reality show konusu 911'i alip bu kadar surukleyici cekmek az is degil.

aslinda 4.5 verecektim ama yarim puani onemli sekanslara yerlestirilmis bilincalti isleme oyuncaklari (amerikan bayraginin kadrajlanmasi, hasta insan yuzunun korku ogesi olarak kullanilmasi vs) sebebiyle kirdim.

kesin seyredilmeli diyorum.
    Erkan S.
    Erkan S.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

8 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
    gündüz vakti izlememe rağmen gelen seslerden dolayı ürküp kapıyı kilitleyip izlediğim film, halle berry muhteşem, oscarı hak ettiğini ispatlar gibi.
    cihanoner86
    cihanoner86

9 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
    Çok fazla birşey yazmaya gerek yok sürükleyici izlenilesi bir film. İzlemeyen çok şey kaçırır mı hayır. Halle Berry nin oyunculuğu gayet başarılı. Vakit geçirmek için izlenilebilir.
    Kızıldereli34
    Kızıldereli34

25 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlenilmeli heyecan ve gerilim hiç düşmüyor
    Elif Zeynep Alkan
    Elif Zeynep Alkan

2 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
    Film bittikten sonra bacaklarim çok ağrıdı o kadar gerici bir filmdi bence izleyebilirsiniz asla pisman olmazsiniz
    neslican
    neslican

8 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
    Özellikle sonu şaşırtıcı olan sürükleyici bir film. Hale Berry yine iyi bir performans sergiliyor.