Türkan
    2,4
    Türkan hakkında görüşlerin ?

ilsalaron
    ilsalaron

26 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Muhakkak bu filmi izleyin ve izlettirin. Bazı şeyleri kaybetmeden değerlerini hepimiz anlayalım diye. Rüçhan Çalışkur çok başarılı. 10 puan.
    The-Erinch
    The-Erinch

31 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Puanlarken ve yorumlarken siyasi görüşünüzü bir kenara bırakıp,insna olarak yapmasanız bunları ne bu puanı alırdı bu film,neden bu kadar kötü yorumlar yazılırdı. "Gerçek bir insan" profili çok iyi film edilmiş...Syn. Türkan Saylanın son günlerinin en temiz şekilde anlatıldığı bu film,tam bir aile filmi olmuş.Çok beğendim,gözlerim dolu dolu izledim.
    000alper
    000alper

25 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Filmin bütün gelirinin derneğe gidecek olması bile filme gitmek için yeterli nedendir.Emeği geçenleri kutluyorum.Çok güzel bir film.
    okan1903
    okan1903

23 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Yapım şirketleri Türkan Saylanın anısına saygılı olsalardı asla ve asla dizisini yapmazlar bu filmde hakettiği seyirciyi sinemaya cekerdi.Yazık oluyo bu filme dizisi yüzünden güme gidiyo..
    de-ja-vu
    de-ja-vu

5 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Guzel ve anlamli bir yapim. Birkac ufak tefek aksaklik olsa da goze batmiyor. Oyunculuklar da genel olarak cok iyi. Gisede gorunen dusuk rakamlar uzucu.Kesinlikle seyredilmeli.
    Deresta
    Deresta

21 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Çok güzel 1 filmdi.Ağlamak geldi içimden.Yazık kadına çok da severdim.kendisini
    halamın habercilik yaptığı dönemlerde gördüydüm melek o kadın melek!
    romance3477
    romance3477

27 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Maalesef vasat...

ideolojik yaklaşırsanız ancak çekilir...
    matilda
    matilda

23 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    eğitim sorunu ülkemizde en önemli problem diyip duruyoruz hep.. Neden filme gidip en azından yardım gözüyle bakmıyoruz... üstüne üstlük bir de hiç sıkıcı olmayan mükemmel oyuncaların olduğu bir film izleyeceksiniz.
    Burak Rabu
    Burak Rabu

16 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Umarım filmi her kesimden insan izler ve Türkan Saylana yapılan haksızlıklara bi nebzede olsa hak verir.(Birde lütfen araştırmadan bilmeden insanlara ataist yada başka türlü sataşmalarda bulunmayalım arkadaşlar.
    cern
    cern

23 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    ben de çok ağlamadım filmde. çünkü ağlanacak bir şey yok, Türkan Saylan zaten her durumda ayakta kalıp, son ana kadar savaşmak gerektiğini anlatıyor. ağlamak yerine güçlü olmak gerek.. ağlamak yerine ben çok güldüm torununa falan özellikle :) bir de türkan saylanın kendi durumuyla dalga geçtiği yerlere.. çok doğal bir film. kısa zamanda çekilmiş olduğunu duyunca ben baya düşük beklentilerle gittim filme ama beklediğimin çok çok üstünde çıktı. sırf oyuncuların performansı için bile izlenir.
    leylak83
    leylak83

23 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Önyargılarınızdan sıyrılmak için izlemelisiniz...Eğer yaşıyor olsaydı eminimki oyuncuların ekonomik beklentilerinin olmamasına ve biletlerden elde edilen gelirin eğitimsiz cocukların eğitimi için harcanacagını bilseydi çok çok mutlu olurdu..
    keskinn
    keskinn

21 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Çok güzeldi.
    kmenan
    kmenan

6 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    ölüler üzerinden prim yapmaktan vazgeçmiyoruz yine..gereksiz bi film yarıda kapadım
    centrino-2
    centrino-2

22 Şubat 2012 tarihinde eklendi
    Ağlaya ağlaya izledim. Mükemmel bir filmdi. Ama keşke onu anlayamayan insanlar da izlese bu filmi de iyi insan nasıl olurmuş öğrenseler..
    edwardcullen-2
    edwardcullen-2

23 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    ben cok sıkıldım sahsen kasıtlı propaganda var resmen..salak yerıne konulmus ınsanlar..daha objektif olmalıydı..olmamış