Ateşten Kalbe Akıldan Dumana
    Ateşten Kalbe Akıldan Dumana hakkında görüşlerin ?

suzyanna
    suzyanna

15 Kasım 2003 tarihinde eklendi
    baş ucu filmlerimden...Yazık ki ülkemizde fazla bilinmedi.sinema da iki kez izlemiştim,hala da aklıma geldikçe,hele de sıkkın olduğumda izlediğim filmlerdendir.kaçırdıysanız,şiddetle tavsiye ederim.çok iç ısıtan,sevimli bir film.
    burnitch
    burnitch

16 Haziran 2003 tarihinde eklendi
    puhahaha izleeli bayaa oldu bu filmii amaaa hala gülerm düşündükçe.acaip keyflii ve özgün bi filmm..oyuncuları da muhteşemm...alınn izleyn farklı bi film görün eğlenin ve bi avrupa filminin daha tadını çıkarınnnn euhuehue süperdi gerçektenn..(bu arada filmin hayranlarına duyrulur: mean machine ide 4 göslebekleyin hatta biran önce indirin isledim harikaaaaaaaa )
    kruvasan
    kruvasan

18 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
    Guy Ritchie nin bu filmi Snatch’ten önce gelimiş olmasına rağmen önce Snath filmini izlemiştim.O yüzden çok beğendiğim filmin yönetmeninin bu filmini de ancak Beyoğlu sinemasının yaz programında izleyebildim. Film kurgu ve görüntü yönetmenliği bakımından çok üstün usta Ritchie’nin 'aynasızlar'ın fazla kullanılmadığı gangster filmleri çekmede üstüne yok doğrusu.Karmaşık tipleri karmaşık yollarla ilişkilendirme konusunda en uzman yönetmendir herhalde :)Ustanın filmi kült olabilecek bir çok sahne de içeriyor bilhassa Eddy’nin kumar sonrası psikolojisini yansıtan deprem :) sahnesi ve çetelerin bizim 4lünün evinde vuruşma sahnesi unutulur gibi değil. Afro AmerikanVas Blackwood ve Eski futbolculardan Vinnie Jones oğluyla beraber bu filmde de en başarılı performansları sergileyenler olarak düşünüyorum.Konuşulan yumuşak ingiliz aksanıyla ve unutulmaz sahneleriyle şimdiden en sevdiğim filmler listesine girdi bile .Yakalarsanız kaçırmayınBol sinemalı günleer