süperdi. 10/10. fazla söylücek bir şey yok sadece izleyin keyif alın tadını çıkarın. bu kalitede bu tarzda pek film yok. hala izlemediyseniz şanslısınız çünkü izleyecek harika bir filminiz var.
Heralde bu film için türünün ilk örneği diyebiliriz. (Umarım yanılmıyorumdur) Gerçekten yönetmenlik ve kurgu çok başarılı. Oyunculuk derseniz de; Statham ın oyunculuğuna özellikle de mimiklerine dikkat edin derim.
Bu arada filmi orjinal diliyle izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. 8,5/10 izlememeniz bişeylerin eksik olması manasına geliyor, izleyin. . .
arkadaşım bende film ve dizi arşivi yapıyorum altı senedir ve gerçekten bu film tarihin en iyi filmlerinden biri.Bence o kadar çok filmi ve konusunu bilmek çok daha kolay yorum yapmamızı sağlıyor ve bu filmi sevip sevmemek kesinlikle kişiye bağlı ama bu filmin tarihin en iyi filmlerinden biri olması kesinlikle o kişiye bağlı değil.
Dialoglar muhteşem!harry : sen eddy olmalısın, jdnin oğlueddy: sen de harry olmalısın, üzgünüm babanı tanımıyorum.harry: merak etme evlat, böyle devamedersen onunla tanışabilirsin.