Ateşten Kalbe Akıldan Dumana
    Ateşten Kalbe Akıldan Dumana hakkında görüşlerin ?

mrti14
    mrti14

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Harika bir film harika seneryo.10 üzerinden 11 izlemeyen eksik kalmıştır.
    nskmourinho
    nskmourinho

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Müthiş bir senaryo harika bir mizah ve süper oyunculuklar.Snatch e benzeyen ve ondan önce cekilen bu filmi kacırmayın derim.Özellikle sonu harikaydı 8.5/10
    asir1984
    asir1984

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    izlediğim en güzel film diyebilirim arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum 10 üüzerinden 11 :)
    f3309610
    f3309610

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Ya müthiş bir film, herkese tavsiye ederim. Geç ve güç olmasına rağmen sonunda başardım:) 10/10
    bjkomer
    bjkomer

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Oyuncular arasında Jason Stathamı görünce "iyi,aksiyon izleriz" deidm,kendi kendime... Ancak film komedi çıktı iyimi =) Güldüğüm bir çok sahnesi var. Tavsiye ederim.
    evren-bektas
    evren-bektas

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    harika bir film....kurgu,oyunculuk... 10/10
    sadik86
    sadik86

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Para, ot, silah hepsi bu filmde. Hiçbiri de bu kadar el değiştirmemişti.9 puanı da fazlasıyla hak etti. Soundtrack lar filmin ayrı bir harika yanı.
    sinema
    1 ziyaretçi
    10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    bir ilk film olarak çok çok iyi senaryo edilmiş; kurgulanmış ve yönetilmiş bir film. Argo ve küfür çok ama. Onu bilerek izlemeli.
    matlaklak
    matlaklak

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    nerdeyse kapışmadaki kadronun aynısı.. ve güzel bir film izlenmeli
    naked-eye
    naked-eye

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    bu filmden önce rocknrolla yı izlemiştim onda da sürekli belli bir mafya topluluğu içerisindeki tesadüfler konu alınmıştı ama bu film hem daha eski hem de daha iyi diyaloglarıyla bi adım daha önde. benden 9 puanı hakkıyla kazanan bir film. izlemenizi tavsiye ederim.
    muratkurt321
    muratkurt321

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    requiem000 arkadaşım bana saçmalamış demişsin asıl sen saçmalamışsın 8 senedir aralıksız arşiv yapıyorsun ve en iyi filmin bu mu yapabildiğinin en iyisi bu mu demek ki sen daha jason kayıp haritayı izlememişsin. Arşivinde daha seçiçi ol bence benden sana tavsiye.
    arcgoktas
    arcgoktas

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle süper bir guy ritchie klasiği mutlaka izleyin
    ferdo33
    ferdo33

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    yine bir trantino saçmalığı hep aynı şeyler hep aynı tipte karakterler sonunda herkes birbirini öldürüyor cidden komedi ya bu tarz filmlerden en iyisi snatchdir gerisini toplayın çöpe atın
    khaleesi
    khaleesi

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    çok iyi kurgulanmış komedi aksiyon filmi.diyaloglar kusursuz..filmdeki JD karakterinin Sting olduğunu bilmeden izledim ama oyunculuğu iyiymişki bi tökezleme yoktu performansında (= Soap ile Eddienin tüfek konusunda kurdukları diyaloğa bayıldım nedense ((= neyse hepsini anlatmiimm size de kalsın :P mutlaka izlenesi bi film :DD 10/10
    Mehmet Emin U.
    Mehmet Emin U.

12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Fazla söze gerek yok inanılmaz bir yapım özellikle o sonu yok mu yerlere yatırdı beni :D:D