rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
19 Şubat 2011 tarihinde eklendi
hayranı olduğum yönetmenlerden guy ritchienin kariyerini adeta sondan başa doğru takip ettim diyebilirim.bu ilk filmini en yeni izledim yani.fakat adamın tarzı,çizgisi,kalitesi,yeteneği,eğlencesi ve yaratıcılığı her filminde tavan yapmaya devam ediyor.belki ilk yirmi dakika filme girmekte zorlanabilirsiniz çünkü ritchienin tarzı olduğu üzere bu suç filminde de yine pek çok farklı karakter kullanılmış.yani filmin başlarında dediğim gibi karakterleri tanıyana kadar belki çok zevk almayabilirsiniz.fakat o dakikadan sonra muhteşem bir doksan dakika sizi bekliyor,sürükleyicilik,karmaşa ve eğlence zirveye ulaşıyor.tüm karakterler çok renkli,çok izlenesi,harika ingilizce aksanlarıyla ve yine ritchienin muhteşem argolu senaryosuyla sizi filme bağlıyorlarçbüyük beklentilerim vardı hem yönetmen hem de kadro dolayısıyla ve beklentilerimi de fazlasıyla karşıladı.izlemek ve ritchie ile tanışmak lazım.
Ben filmi hiç beğenmedim konu yok nasıl diyim yani film tamamen bır zaman kaybı bu filmi beğenen arkadaşları saygıyla karşılıyorum ama sinema böle ucuz olmamalı diye düşünüyorum.Bundan çok daha sağlam filmler neden az puan alıyor oda ayrı bır tartışma konusu. Benım puanım 0
birçok yerinde insanı sıkmıyor değil.yinede bu kadarda olmaz dedirten bir kurgusu var.senaryo müthişti yönetmenin ilk filmi olmasından heralde senaryonun tam hakkını verememiş gibi.ayrıca bu puan bu film için çok abartılı bence 10/7 idealdir.
Guy Ritchie nin özgünlüğünü yaratmış bir film.Hiçbir filmin son sahnesinde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Zeki kurgu, harika müzikler, keyifli karakterlerle inanılmaz eğlenceli.9/10
harika ötesi bence arşivimde en önlerde mükemmel bi komedi bence adamlar süper yapmış valla, film yavaş ilerliyor ama en doğrusuyda buydu bence hızlı olsa bruce wills in filmlerinden farkı olmazdı filmi mükemmel yapan özelliklerinden biri de buydu zaten yavaş ilerlemesi, çoğu yerinde gülmekten koparması... mutlaka izleyin pişman olan beni bulsun:):)