georgeweah
17 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
başladığı andan itibaren izleyiciyi büyüleyen inanılmaz ve sürükleyici bir aksiyon tabi ki bu yorumum sadece bıçağın iki yüzü için blade üçlemesinin diğer ikisi bu film kadar etkili olamadı malesef
aksiyon film sevenlere tercihimdir izleyip iyi vakit geçireceklerini tahmin ediyorum...bana görede blade serisinin en can alıcı filmi güzel hoş patara kütere bir film...
Her şeyin ilki güzeldir. Bu filmden sonraki her 2 seri de saçmalamışsada onları hiç çekilmemiş sayıyorum. Filmin kahramanı vampirler olunca film ister istemez ilgi çekici oluyor. Yürüyen kan emiciler ama bir şeyi unutmuş olmalılar Blade hayattayken onlara bu dünyada yer yok :-)
2. ve 3. filmi heryyönüyle ezip geçen bir yapım hele kan banyosu ve ken tanrısı olmuş frost ile yapılan sahneler akıllara kazınacak cinsten türünün en iyiysi ve kesinlik 8 yerine 10 puanı hakediyor bence lütfen vampir filmi deyip geçmeyin teşekkürler
Vampir filmlerini bugüne kadar hiç sevmedim. Sadece komuşumuz bir vampir adlı filmi sevmiştim. Belkide gerçekten en uzak fantezi olarak geldiği için olabilir. Bu filmde aksiyondan başka bişey yok.
gerçektende çok iyi bi filmdi hem korku gerilim yönünden hemde macera yönünden...ama bu filmde ne kadar rol kesilir bilinmez ama wesley snipesin oyunculuğu gerçektende iyiydi....hemde filmde kris kristoffersonda çok iyi oynamış..8/10