bu filmi ilk izlediğimde 2001 yılı falandı 6. sınıfta okuyodum yaa hasta olmuştum o filme ikincisini iple çekmiştim bence konu vede yapım muhteşem izlemnizi tavsiye derim arşivlik bir eser
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri keşke 4 ü de çıksada gitsem.harika bi seri snipe de bu film le kendini ispatladı herhalde bu filmde başka biri oynasa bu kadar zevk vermezdi harikaaaaaaa
blade filmi bir yada diğer vampir filmleri bir yana... diğer filmler için konuşamam ama bu film bir efsane oldu artık sinemada... snipes ile bu rol artık özdeşleşmiş bir durumda ve gayet te ii oynamıs snipes.... 10/10
vampir filmleri arasında en başarılı bulduğum film çünkü bu filmde vampirlerle savaşan bir adam anlatılıyor vampirler değil bence blade dışındaki vampir filmlerinin başarısızlığı da burdan kaynaklanıyor çünkü birebir vampirleri ele alan bir film ister istemez sınırlı olacaktır yalnızca bu filmde kurgusal açıdan bir hata gördüm o da vampirlerin her yerde ve çok sayıda olmaları bu format biraz abartılmış ve ayrıca senaristimiz gün ışığı ve sarmısak dışında başka tür bir ara form bulsa daha yaratıcı olurdu
muhtesem bir vampir filmi basrolde wesley snipes varsa zaten sorun yok demektir :) en az 10 kez izlemişimdir ve hiç sıkılmam süper bir film herkese tavsiye ediyorum
yapım bir başyapıt.çünkü aksiyon olarak vampir dünyasını işleyen başka bir film yok.efektler müzikler ve oyuncular hakkını vermiş herşeyin.izlenmesi gereken harika bir film.
ayrıca filmin konusu zaten yukarıda yazıyor oradakilerin aynısını yeniden yazmak saçmalık olur diye yazmıyorum. iyi seyirler:)