İnanılmaz Örümcek-Adam 2 hakkında görüşlerin ?
5 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
O kadar harika bi film ki acikcasi ben spider man serisini sevmiyorum inanilmaz spider man serisi 1000 basar her yerde en iyileri hak eden bi film
27 Nisan 2014 tarihinde eklendi
-öncelikle örümcek adamla duygusal bağı olmayan insanlar eleştirmen adı altında duvar sürüngenini karalamaya kalkmasınlar-
duygusal öğelerin baskın olduğu filmde gwen stacy nin ölümü,sonra mezarlık sahnesi...kahramanımız için çok üzüldük :(
bununla beraber düşman olarak electro yerine daha cool bir karakter seçilebilirdi.çocuk filmi zannedip sinemaya evlatlarını getiren tipleri de anlamış değilim.
20 Kasım 2023 tarihinde eklendi
ilk filminin başarısından sonra 2.filmide başarılı olmuş seri keşke 3.filmide cıksaymış rhino ile savaşını merak ediyorum nasıl olacaktı acaba en eğlenceli en enerjik spiderman bence tabi herzaman benim favorim tobey maguirelı örümcek adam olacaktır gwenın [spoiler] ölmesi iyi olmamış orada tam yakalıyordu aslında ağında elliyle yakalıyormuş gibi yapması güzel detaylı 10/7 en sevdiğim sahne elektroyu kendi gücüyle yokettikleri sahneydi ucaklarında son anda birbirleriyle carpışmadan kurtarılmaları güzel sahneydi
23 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Villain performansı kötü bide karakter seçimi kötü geri kalan her şey güzel izlemeden geçmeyin diyorum.
28 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Hiçbir saniyesinde sıkılmayacağınız mükemmel bir film. Ama bana daha çok 2. ve 3. filme hazırlık gibi geldi spoiler:
çünkü hiçbir karakter ölmüyor. 3. filmde büyük ihtimal Sinister Six'i göreceğiz. 4. film ise Venom.
29 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film marc webb iyi iş çıkarmış en iyi örümcek adam filmi
26 Nisan 2014 tarihinde eklendi
bence cok guzel bır fılm olmuş butun serilere bın basar farklı bır bolum
2 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Evet baya bir sene geçmiş anlaşılan yıl 2022 tasm1 ve tasm2 yi kaç defa izlediğimi sayamadim büyük ihtimalle üç basamaklı sayılara gelmemiştir film kurgu açısından sıkıntı verebilir ama Peter parker in Spiderman olmasını anlatan en iyi Spiderman serisi diyebilirim müzikler efektler harika yıl 2022 ama hala sıkılmadan izliyorum bence sekiz sene geçmiş bu efsane film tasm3 devamını hak ediyor ve geç bile kalındı
29 Nisan 2014 tarihinde eklendi
tek kelimeyle müthişti
harkulade planlanmış kurgulanmış tüm sahneleri sanki bir mühendis eli ile hazırlanmış harika gerçeklikte müthiş müzkler
12 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
bana göre önceki örümcek adam serileri bu serilerden daha iyidi.
film seyirciyi tam ortada bırakıyo, olmuşla olmamış arasında.
sinema
1 ziyaretçi
27 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem bir ıyorum dünya daha önce böyle mükemmel bi süper kahraman filmi görmemiştir.
4 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Süper kahramana süper düşmanlar ama bu konuya fazla değinilmemiş. Bu yüzden bu konuda eksik görüyorum. Onun dışında Andrew Garfield ve Emma Stone arasındaki kimyadan tut Dane DeHaan role olan müthiş bağlılığı filmin eksiklerini gideriyor. Electro'nun meydandaki sahnesi biraz saçma ama arkadan gelen fon müziği bu eksiği kapatmış. Marc Webb'in yönetmenlik zekası bu filme ayrı bir hava daha katmış. Green Goblin'in makyajı saçı ve Dane DeHaan'ın oyunculuğu James Franco'nun oyunculuğu konusunda insanı şüpheye düşürüyor. Peter'ın Gwen'in yokluğunda ne yapacağı konusu, Rhino'nun ölüp ölmediğinin belli olmaması ve kötü çocuk Harry'nin, Sinister Six konusunda ne yapacağı ve neler olacağı konusu insanı The Amazing Spider-Man 3 filmine odaklandırıyor. Umarım devam filminde Mary Jane rolüne Emma Stone'dan daha iyi birisini bulabilirler. Bulacaklarını pek sanmıyorum ama :)
Olmadı Emma Stone'un saçını turuncuya boyayıp Mary Jane rolüne verirler. :)
6 Mart 2016 tarihinde eklendi
Film harika gidiyordu ta ki gwen stacy ölene kadar bir daha bu filmi asla izlemem
spoiler:
3 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Bence bu film çekilmiş en kotu spiderman filmi konu o kadar cok saptırılmışki filmi takip edemiyorsunuz aynı anda birden fazla dusman ana karakterlerden birinin ölmesi grafikler cizgi film gibi stan lee nin bence en buyuk basarısızlığı Ben izlemenizi tavsiye etmem canınız spiderman izlemek istiyorsa ilk filmleri daha guzel