Mert H
1.356 değerlendirmeler
5 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Kahraman Amerikalı klişeleri ve mantık hatalarını saymazsak gayet hoş ve eğlenceli bir film. Aksiyon anlamında beni yeteri kadar tatmin etti. Her sahneyi güzel çekmişler çekmesine de şu mükemmel Amerikacılığı bıraksalar olağanüstü filmler ortaya çıkacak ama maalesef. Aksiyon ve gerilim türü için oldukça başarılı bir film.
Son dönem Gerard Butler filmlerinden zevk aldıysanız bu filmden de kesinlikle zevk alacaksınız. Bütçesi fena değil , efektler uygun , gerçekçi, film tempolu ve sıkılmadan izlenebilir. Mesaj verme kaygısı fazla yok ve tipik holiwoodvari aksiyon klişeleri ile dolu bir fim. Tabi her aksiyon filmi gibi senaryoda bir çok açık var. Kötü adamın neden savaş başlatmak istediğini bilmiyoruz , amerikayla girişilecek bir nükleer savaştan sonra eline bir şey mi geçecek sanki. Amerikan başkanına da fazla yer vermemişler senaryoda. 4 tane seal askeri darbe ortamında rus başkanını kurtarıyorlar. Senaryoya takılmadan aksiyona bakıp , hoşça vakit geçirmek için izlenebilecek tipik bir Gerard Butler filmi.
anlaşılmaz ve muhtemelen abartılı debizaltı savaşıyla başladı film.. Sonrasıda tutarsızlıklarla dolu giden savaş filmi… rusya başkanını kurtarma falan işleri çok abartılı tutarsız mantıksız
Düz bir amerikan aksiyon filmi ve bence abartılacak hiçbir yanı yok. Amerikalılar her zaman olduğu gibi yine dünyayı kurtarıyorlar... spoiler: Rus kaptan rolünü ben de çok beğendim.
10 üzerinden 9 veririm mükemmel bir filim gerçekçi bir şekilde yapılmış. İsmi filme pek uymamış. Film darbeci rus komutanın amerikaya savaş açmasını anlatıyor sonunda beklenmedik şeyler oluyor. Deniz altı savaşları oluyor ve her şey gerçekçi ismi darbecinin peşinde yada darbeciyi öldür tarzı olsaydı daha çok tutardı böyle bir filimde salonda 3 kişi vardı çok yazık.
Benim anlamadığım bunlar rus hava sahasına elini kolunu sallayarak nasıl girdiler? Dıger bi sacmalıkda rus askerlerine güvenip ateş açmaması:) Fılmi izlemeden zaten amerikanin baskanı kurtarıp savasi durdurcağıni biliyosunuz efekleri haric bes para etmez bir film
Senaryo, tartışmaya açık fakat genel anlamıyla davetkar... Oyuncular (özellikle Rus kaptan) genellikle güzel seçilmiş ama bir tık daha iyi olabilirdi. En azından başrol daha iyi bir oyuncu olarak karşımıza çıkabilirdi... Çekim kalitesinin de kabul edilebilir olduğu fikrindeyim... Bu tarz filmlerin;özellikle daha çok diplomasinin bulunduğu filmleri bekleriz...