Dünyalar tatlısı minionlarla gülmekten yerlere yatırmaya başaran serinin ikinci filmi "Despicable Me 2 / Çılgın Hırsız 2", eğlenceli, sevimli ve fazlasıyla tatlı bir animasyon. İlk filmde işlenen aile temasını bir sonraki seviyeye götürerek serinin temelini güçlendiren filmin en güzel tarafı ise minionların ilk filme oranla daha fazla sahne sayısı olması. Belki derin ve komplike bir senaryoya sahip değil, ama beklentileri fazlasıyla karşılayan yılın başarılı animasyonlarından biri.
Çok çok eğlendim, fazla da söze gerek yok. Herkese öneriyorum. Efsane karakterler ve uzun süre unutulmayacak, her izlendiğinde bir daha güldürecek olan sahneler var. Seslendirme çok başarılı. Keyifli vakit geçirten bir animasyon ilki gibi.
ÇOK cici , insanın kalbini ısıtan cinsten... Hele en sondaki annesine dair söylediği şiire bayıldım “uff olunca öper, saçımızı güzelce örer” ..... :)spoiler: