Çılgın Hırsız 2

The-Erinch
The-Erinch

18 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Keyifle izledim... Minionlar çok harika ya :) Animasyon sever bir yetişkin olarak izlemeden geçemezdim ;)
Alp Turgut
Alp Turgut

2 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Dünyalar tatlısı minionlarla gülmekten yerlere yatırmaya başaran serinin ikinci filmi "Despicable Me 2 / Çılgın Hırsız 2", eğlenceli, sevimli ve fazlasıyla tatlı bir animasyon. İlk filmde işlenen aile temasını bir sonraki seviyeye götürerek serinin temelini güçlendiren filmin en güzel tarafı ise minionların ilk filme oranla daha fazla sahne sayısı olması. Belki derin ve komplike bir senaryoya sahip değil, ama beklentileri fazlasıyla karşılayan yılın başarılı animasyonlarından biri.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

14 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Çok çok eğlendim, fazla da söze gerek yok. Herkese öneriyorum. Efsane karakterler ve uzun süre unutulmayacak, her izlendiğinde bir daha güldürecek olan sahneler var. Seslendirme çok başarılı. Keyifli vakit geçirten bir animasyon ilki gibi.
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

30 Ocak 2014 tarihinde eklendi
ÇOK cici , insanın kalbini ısıtan cinsten... Hele en sondaki annesine dair söylediği şiire bayıldım “uff olunca öper, saçımızı güzelce örer” ..... :) spoiler: