Filmde sonuna kadar güldüm, cok hoştu. Filmi izlerken ne güzel küfür yok, herkese tavsiye ederim diye düşünürken, bütün küfürleri sona saklamışlar. Film daha uzun olabilirmiş, belki de ikincisi çekilir. Sonu biraz aceleye geldi gibi bana...
yılın en iyi komedisi... şunu söyleyebilirim vizonteleden bu yana bu kadar güldüğüm bir türk filmi daha hatırlamıyorum. tamam argo var. ama gerçekten murat cemcir ile ahmet kural resmen döktürmüşler. film hiç bitmesin istiyorsunuz. yönetmeni tuttum inşallah bundan sonraki filmlerinde bu kadar iyi nakış tutturur. kesinlikle izlenmesi gereken bir film. yılın komedisi...
iyi niyetle yapilmis , güldüren , düsündüren ve keyif veren bir yapit.. Yapanlarin ve oynayanlarin eline saglik.. Amerikan filmlerine para vermektense böyle türk filmlerini desteklemek bence daha akillica..tavsiye ediyorum 8/10
şimdi arkadaşlar espri anlayışı kişiden kişiye değişebilir, bu film de herkesin hoşuna gitmeycektir. ben filmi izlerken salon resmen koptu sürekli kahkahalar havada uçuştu ama bir grup da alkış tutup protesto ediyordu fazla küfürden dolayı. şahsen ben bu film için hayatımda izlediğim en komik film diyebilirim. küfürden rahatsız olanlar gitmesin, ben zaten kendim de sürekli küfürlü konuşan biri olduğum için bundan hiçbir şekilde rahatsızlık duymadım aksine hoşuma gitti. o küfürleri filmden çıkarsanız bu kadar gülmezdim daha az gülerdim, saygılar.
filmi izlemedim şöyle yorumları okudumda neymiş filmde tanıdık yokmuş amatörce cekilmiş filmler falan yaa cem yılmaz yılmaz erdoğan ne filmler yaptılar sizin gibilere yaranamadılar bilinçsizce eleştiri eleştiri amatörlerde ya dedi koskoca cem yılmaz vs felanda eleştiri alıyor birde biz yapalım dedıler sinema sektörunde hersey ortada. cem yılmaz komedi yaptı çok sıradan dedınız adam efeckler ilkkez dinazor kullanıldı bır fılmde burun kıvırdınız bırakın bu işleri komedı filminden beklentınız gulmek olabılır 3D görsel şölenler bilim kurgu, gizem bu bakış açısıyla komedi filmimi izlenir
Fragmanı müthiş.Ancak filme giden arkadaşlardan ricam fragmandan fazlası var mı filmde onu yazabilirler mi acaba?Fragmana aldanmamak gerektiğini çok önceden öğrendik.Merakla bekliyorum yazılarınızı.Şimdiden teşekkürler.
Çok daha az ücret isteyecek tanınmamış oyuncularla çekilen filmlerin daha sanatsal ve değerli olduğu komedisini maalesef kabul ettirdiler bizlere.Böylelikle son derece düşük maliyetli sadece ticari amaçla çekilmiş böyle filmler doldu sinemalar maalesef.Peşpeşe ve anlamsız küfürlerle komik hale getirilmeye çalışılan bir rezalet olmuş.Paranıza zamanınıza yazık arkadaşlar.Gitmeyin,prim vermeyin ki , yapımcılar kendilerine çeki düzen versinler bizlerde düzgün filmler izleyebilelim.