runaway80
1 değerlendirme
1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
BENCE HARİKA BİR FİLM ÇOK BEĞENDİM VE EN 3 KEZ İZLEDİM HER DEFASINDA DA ÖLDÜM GÜLMEKTEN...EN KOMİK SAHNESİ DİYE BİR ŞEY YOK BENDE FİLM KOMPLE KOMEDİ...AMA ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYCEM HAZAL VE YANINDA OLMASAYDI DAHA İYİ OLURDU EMANET DURMUŞLAR...
İlerlemeyen bir türk filmi daha.Kuru dialog kalabalığından başka hiçbir şey yok.Kurgu desen sıfır.Oyunculuk flash tv seviyesinde.Kısacası uzak durun. 2/10
kısıtlı kadrosuyla fazla komi olmasada güldüren ve vakit geçirten bir film çok fazla bişey beklemeden izlerseniz memnuz kalırsınız fena bir komedi değil
son zamanlarda izledigim en komik turk filmi yerlere yatarak izledim kufur ve argo olsada filmde hepsi yerinde olmus dugun sahnleri ise ayri bir komik ti la bunda das var yaa:))senin icinde gercek bir cani var biliyon demi:) super bir filmdi izleyin ve kendini yorumunuzu yapin arkadaslar
küçük ve samimi bir ekibin yapmış olduğu bu film herkes tarafından izlenmeli.
son derece komik olan bu yapım az bütçeli de olsa yapmış oldukları işe inananlar tarafından son derece eğlenceli olaraktan bizlere ulaştırdıkları için çok teşekkür ediyorum.
oyunculuklar, ilk başrol ve uzun metraj olmasına rağmen kimse ilk denemeleri olduklarına inanılmayacak kadar başarılı bir performans çıkarmışlar.
yönetmene bişey demeye gerek yok ilk filmindeki başarısını sonraki yapımları için artarak yada en düşük bu seviyede olması dileğimle ellerine sağlık tüm ekibinin.
cem yılmaza da teşekkür etmeyi unutmadan kendisinin ve ekibinin amaç bana rakip olacakları kösteklemek yerine destek olma yolunda olduğunun bir örneğini daha göstermiş oldu. vizyondan umduğunu bulamamış bu film için dvd ve vcd piyasası oalrak şansının bolmasını dilerim. 10/8
her filmi izlemeden önce bu sitedeki yorumlara bi bakarım. bi çok arkadaş kahkahalarla güldüğünü söylemiş. benim gözlerimden yaş bile geldi gülerken. mutlaka izleyin derim...
Bu filmi arama yerine yazdığımız zaman oyuncularda Hazal Kaya ve Bora Akkaş yazıyor. Oysa filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir dir. Neden onları yazmak gereği duyuldu anlam veremedim. Topu topu 5 dakika filmde yer almışlardır. Nasıl rolleri vardı söylemek bile istemiyorum. Başrol oyuncularının ismi yazılmalıydı. Amaç Hazal Kayayı duyan filme gelsin diye mi yazıldı bilemiyorum. Filme dönecek olursam; ben beğendim filmi, bir de Ankaralıysan zaten bayılarak izlersin filmi. Şarkılar(Elvan Dalton, Ellerimde Çiçekler, Oy Eminem )çok güzeldi. Küfürler falan her şey yerindeydi. "Şu sıfata bak hele, Angaralıyız olum biz incesu bebesiyiz", "Ben ortaokulda matematik öğretmeni bana tokat attı diye sayılara küstüm.", "Böyle bir dayak şekli yok yahu, adam elini ateşe sokup yüzüme bastı ya.", "Belki namaz gılmıyoz, oruç tutmuyoz, zekat vermiyoz, hacca gitmiyoz, alkol alıyoz, zina yapıyoz, ot içi... la bebe biz nası adamlarız ya? bu sözler için bile izlenir. Kim ne derse dersin Şafak Sezer ve Şahan Gökbakar filmlerinden iyidir hatta candır. İkinci filmi de çekiliyor. Merakla bekliyoruz :)