İncir Reçeli hakkında görüşlerin ?
1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
güzel,farklı mutlaka izlenmesi gereken bir film.müziklerini çok sevdim finali beni mutsuz etsede,yaşama enerjimi artırdı diyebilirim
25 Haziran 2011 tarihinde eklendi
haftada enaz 3 film izleyen birisi olarak diyorumki harika bir filmdi....gercekden cok etkilendim izledigim en iyi dram filmlerinden birisiydi diyebilirim....
22 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Babam ve Oğlum kadar içimi titreten bir film. Kesinlikle son yıllarda yapılmış en iyi Türk sinema filmi. İzlemediyseniz vakit kaybetmeyin. 5/5
13 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Abartılmaması gereken bir film. Hoştu güzeldi. Dram sevenler direk izleyebilir. ufak defek sorunlar göze batıyor. film 15 dakika kadar uzatılıp birbirlerine aşık olma evrelerinin iyi işlenmesi gerekirdi diye düşünüyorum
16 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
mütevazi bir hikaye.sade fazla uzatılmadan, müzikleriyle hikayeyi ayakta tutmaya çalışan, oyunculuklarıyla sıkmadan izleten, finali ortalarda görebildiğiniz hayatın son zamanlarında mutlu olmak isteyen ama karşısındaki erkeğin diğer hem cinslerinden farkı olmadığını gören bir genç kızın dramı.aslında ortada çok büyük hikaye yok ama amerikan filmlerinde sıkılanlara çağımızın hastalığı yalnızlığın ne sonlara gebe olduğunun ispatını görmek isteyenlere.
25 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Karakterler kopuk kopuk, sonu basindan belli. basroldeki erkek oyuncu hariç oyunculuk yerlerde.... Yönetmen sahnelerarasi geçis yapmak için kasmis seyirciyi bunaltiyor. Senaryonun özgün bir yani yok. Kötü bir issiz adam kopyasi.Bence izlemeye degmez. vakit kaybi. 3/10
26 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Film, sıradan bir aşk öyküsü gibi görünse de küçük detaylar ve farklı bir senaryoyla diğer aşk filmlerinden ayrılmayı başarıyor. Senaryodaki etkileyici sözler, sinemadan çıktıktan sonra zihninizi kurcalayarak sizi düşünmeye itiyor.

Ben insanları arabaların camlarından akıp giden su damlacıklarına benzetiyorum. Tam aşağı düşecekken bir diğerine takılıp, birden hızlanıyorlar,daha da güçleniyorlar...

Sev...Çok sev...Ama dokunma;uzaktan sev hissiyle salondan çıkıyorsunuz.

Özgün soundtracklerle izleyenleri etkiliyor. Sezai Paracıkoğlunun oyunculuğu ve sesi mükemmel. Özellikle şarkı söylediği sahnedeki performansı akıllardan çıkmamalı. Melike Güner ile Paracıkoğlunun uyumu da yadsınamaz.

Kullanılan kamera açıları,sahneleri daha da anlamlı hale getiriyor.Sinematografik olarak,simgesel olarak çok güzel sahneler var. Özellikle durakta otobüs bekledikleri sahne ve çırılçıplak oturup birbirinin sadece tenine,ruhuna dokundukları sahne insanı etkiliyor. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.

Keşke; vizyonda bu kadar aşk filmi varken vizyona girmeseydi. Aralarında hakettiği değeri bulamayacağı düşüncesi beni korkutuyor. Çok fazla sinema salonunda da gösterime girmemesi düşündürücü.
10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
bence çok da abartilacak bi film degil.amerikan filmlerinde gördügümüz konular var.böyle çok film yapildi.iste böyle filmlerde oyunculuk ön plana çikmasi gerek.basrol oyunculari iyi oynamis..
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Film de Çağan Irmak'ın çektiği filimlere benzer bir hava var. Vakit geçirmek için izlenicek bir film. Bu filmin bu kadar ilgi görmesinin altında müziklerinin çok başarılı olması yatıyor. Bu sene ki bitmez tükenmez aşk filmleri arasında en izlenebilecek olanıdır.. Yani kötünün iyilerinden... :)))
17 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
merhaba. sizi tebrik ediyorum. o kadar ince detaylar var ki filminizde her sahnesinde orjinallik var. pek duygusal birisi sayilmam, duygusal ask filmi izlemeyecek kadar da odun birisiyim. ama sizin filminizi bugun bir arastirma görevlisi arkadasim önerdi. agladim çok agladim dedi. ilgimi çekti ve ayni gün alip izledim. az önce bitirdim. son yarim saatinde her dakikasinda ayri ayri agladim. hala agliyorum. sonunda ayrilik oldugu için, çaresizlik oldugu için, sevgiliye özlem oldugu için, yapacak bir sey olmadigi çaresiz kalmanin ne demek oldugunu iliklerimde hissettigim için. dökülen yaprak, düsen kagit, kayip yapboz. her bir parça aglamam için baska bir bahanem oluyor. acili oldugu için degil, içerisinde çaresizligi barindirdigi için. bu filmi olabildigince çok kisiye ulastirin lütfen. tüm dünya izlesin bu filmi. çünkü daha güzel anlatilamaz bu hikaye. yillar önce aidsli bir kari kocanin haberini izlemistim televizyonda. bombos bir evde yerde bir yatak ve birbirine sarilmis sizin deyiminizle hiv pozitif kari koca. ölmeyi bekliyorlardi çaresiz. muhtemelen ikiside yoktur artik dünyada. birde sizden iki istegim olacak. lütfen yerine getirin. birincisi sonraki filminizde yapraklari olmayan bir agaç sahnesi olsun. siz bu yeteneginiz ile çok orjinal bir sahne yapacaksiniz eminim. beni en çok etkileyen seydir yapraklari olmayan agaç. ya ölmek üzeredir ya da yapraklarini açmak üzere. ikincisi ise size yazdigim bu mesaji aldiginiza dair bana yollayacaginiz cevap. aldim demeniz bile yeterli. bosa çiglik atmamis oldugumu anlar mutlu olurum. size bundan sonraki profesyonel meslek hayatinizda basarilar diliyorum. artik benimde kült bir yönetmenim oldu sayenizde. saglicakla kalin..
18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
güzel film .ilk önce ıssız adma benzettim.daha benzer filmler var.konunun gidişatını az çok anlıosunuz.ama başarılı.romantik duygusal izlenmesi gereken bir film.
23 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Filmi izlerken aklıma birçok filmden sahne geldi. 1) Pariste Son Tango 2)Sil Baştan 3) Not Seni Seviyorum gibi Ama film muhteşem. Uzun zamandır izlediğim en iyi yerli film. Şiddetle tavsiye olunur...
26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Öykünün işlenişini,senaryoyu çok zayıf buldum.mekanlar sınırlı,oyunculuklar yarı güdük yarı abartılı,doğal dil kullanmak adına bile abartmışlar.İnandırıcı olmak için bu kadar kasarsanız gerçekçiliğini hepten kaybediyor.son derece amatör buldum.
5 Eylül 2011 tarihinde eklendi
FILMI ZEVKLE IZLEDIM FAKAT EKSIKLIKLER VAR HIV HASTASI BIR INSAN ILAC ALIR ISE 20-30 SENE YASAR EGER ILAC ALMAYI RED EDERSE OZAMAN OLUR, AYRICA BOYLE BIR HASTA LIMITLI SINIRDA ICKI ICMELIDIR YARIN YOKMUS GIBI DEGIL BU sagligina zarar verir , bende bir HIV tasiyicisi olarak bunu bildigimden konusuyorum, ve hastalik sanki yarin oluncekmis gibi yansilitmis benc ebunlar yanlis keske bu hastalik konusunda daha ogretici ve egitim amacli bir kac konuya deginselerdi , genel anlamda guzle olan film dahaz az dramatik ve daha genlige ve halka ogretici olurdu diye dusunuyorum.saygilarimla.. HIV pozitif olmak kotu degildir ,sadece kabullenmek ile baslar , ilac alinmasi sarttir.
12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Gayet güzel bir senaryosu vardı fakat filmi izlerken filmde neler olabiliceğini çok rahat kestirebiliyosunuz.Ama film çok ince işlenmiş çok acayip detaylar vardı, müzikler çok güzeldi ve sonuda gayet başarılıydı. 10/8