İncir Reçeli hakkında görüşlerin ?
12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
hayatın içinden , sıcak, gerçekci...
18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
güzel film .ilk önce ıssız adma benzettim.daha benzer filmler var.konunun gidişatını az çok anlıosunuz.ama başarılı.romantik duygusal izlenmesi gereken bir film.
16 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
mütevazi bir hikaye.sade fazla uzatılmadan, müzikleriyle hikayeyi ayakta tutmaya çalışan, oyunculuklarıyla sıkmadan izleten, finali ortalarda görebildiğiniz hayatın son zamanlarında mutlu olmak isteyen ama karşısındaki erkeğin diğer hem cinslerinden farkı olmadığını gören bir genç kızın dramı.aslında ortada çok büyük hikaye yok ama amerikan filmlerinde sıkılanlara çağımızın hastalığı yalnızlığın ne sonlara gebe olduğunun ispatını görmek isteyenlere.
9 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Sezai Paracikoğlu filmi bastan sona omuzlarinda tasidigi romantik-dram filmi. Hem klasiklesmis turk filmi kliselerini icermesi hemde kendine has oykusuyle aglatmayi ve sasirtmayi basariyor.
Maalesef tanisma, flort, kizin kacislari ve hikayenin filminin cekilmesi gibi sahneler hircin sevgilim filmini andiriyor...
20 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Ben filmi çok beğendim.Çok etkileyici sahnelere sahip.Aşkı farklı anlatan nadir filmlerden.Senaryoyu açıklamadan ve reklam yapmadan sadece Mehmet Günsuru izlemeye giden kızlara rağmen Aşk Tesadüfleri Severi geride bırakmış bir yapıt.Beğenmeyenlere saygı duyarım tabi. Bu filmin beğenilmemesinin nedeni çok yakışıklı esas çocukla onun aşık olduğu dünya güzeli kız olmaması. Genç kızların hasta olduğu türden bir film değil evet. Farklı açıdan bakabilenler,eminim beğeneceklerdir.Filmlerin sevişme sahnesi olmadan ve mutlu sonla bitmeden de çok etkileyici olabileceğini gösteren bir film. Ayrıca Halil Sezai Paracıkoğlunun mükemmel oyunculuğu için izlenmeli.
23 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Filmi izlerken aklıma birçok filmden sahne geldi. 1) Pariste Son Tango 2)Sil Baştan 3) Not Seni Seviyorum gibi Ama film muhteşem. Uzun zamandır izlediğim en iyi yerli film. Şiddetle tavsiye olunur...
28 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
cok başarılı bir film emeği gecenlere cok teşekkürler. yozlaşmış dünyamızda belkide birilerinin gerçek aşkın varlığını görmesini sağlamıştır.
3 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Şarkısını hâlâ dinlerim ama filmi ilk izlediğimde "Bu muymuş?" dedim. Halil Sezai güzel bir oyunculuk sergilemiş. Kurgusu güzel. ikinciyi izlemedim.
23 Mart 2023 tarihinde eklendi
Sürekli adını duyduğum bi filmdi ,yorumlara bakıyordum da bundan 10 yıl önce yazan arkadaşlar şuan bu kalitede aşk filmi yok maalesef,AIDS ile ilgili bu kadar bilgiye sahip değildim bunun için ayrıca teşekkür ederim
25 Kasım 2014 tarihinde eklendi
hislerime tercüman olan çok duygusal bir film süpersin halil sezai
14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Doğru zamanda doğru kişiyle doğru yerde izledim ve hayatımda izlediğim en anlamlı film oldu. Halil Sezai ve Istanbul ve Aşk
26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Öykünün işlenişini,senaryoyu çok zayıf buldum.mekanlar sınırlı,oyunculuklar yarı güdük yarı abartılı,doğal dil kullanmak adına bile abartmışlar.İnandırıcı olmak için bu kadar kasarsanız gerçekçiliğini hepten kaybediyor.son derece amatör buldum.
15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
güzel bir film hiv + linin yaşamı konu edilmiş
herkes izlesin 100/99
6 Eylül 2011 tarihinde eklendi
ağlatan nadir yapımlardan en iyi türk filmleri listeme giriş yaptı.
11 Haziran 2011 tarihinde eklendi
normalde romantik filmleri hiç sevmem.ama bu film gerçekten bir başka.kesinlile izleyin izlettirin...