springsteen-2
21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Türk sinemasını , beyaz perdeyi , ne sanat nede halk için kullanmak yerine ;para için kiralayan bu zihniyete yazıklar olsun. liseli genç aşıkların karanlık bir ortam lazım düşüncesiyle örtüşen bir olay.
Türk sinemasının bu tür filmlere ihtiyacı var. şafak sezerin oynamaması türk izleyicileri için ne kadar kayıp olsa da yerine gelenlerin onu aratmayacağına eminim. fragmanından izlediğm kadarıyla oyunculuklar da müthiş, özellikle dracoolayı oynayan bıyıklı kardeşimiz jack nicholsonın shiningteki oyunculuğuna taş çıkaracak kadar iyi.
biz değerli sinemaseverlerin desteği üzerine ersin korkut başrol oyuncusu oldu ve bizler para kazandırdıkça gerçek dracula gibi buldukları bu damarlardan kan çakmeye devam etcekler gibi gelio.Son zamanlardaki yapımlara baktığımızda çoğunlukla izleyiciden çok müşteri önemli ki bu sinama sektöründeki en büyük yanılgı bence. uzatmadan ramooon arkadaşımızın söylediklerine harfiyen katılıyorum.her şey sizin elinizde desteklenmezse yapılmaz.
Lütfen böyle filmlere gitmeyin; destek olmayın ki artık böyle filmler yapılmasın. Sizin desteğiniz yüzünden Recep Ivedik / Kutsal Damacana tarzı filmler sinemamızı ele geçirdi... çok çok üzücü bir durum bu sinemamız adına.