evranoszagnos
1 değerlendirme
26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Kutsal damacana güzel sayılırdı güldük sayılır. devam filmi tam anlamıyla hüsrandı tövbe ettim :) 3. süne de dedim yorumları bi okuyayım oturdum baştan sona herkesin yorumunu okudum. 3. filme gitmeme gerek kalmadan okuduğum yorumlara inanılmaz güldüm :)) Bence bu filmin 4. süde çekilmeli ve adına forumlar, fan kulüpler kurulmalıki insanlar daha fazla GÜLSÜN . Hala gülüyorum aklıma geldikçe...Bu filme 0 veremiyozmu çok iyi dostum :)) Burcukara adlıyorum yazaan arkadaşta muhtemelen film ekibinden :)
bu filmin özellikle galasına gidenlere acıyorum çünkü içki serwisini yasaklamışlar..çok saçma, bari bu film için serbest bıraksalardı çünkü bu film asla we asla normal kafayla çekilmez ahhhahaha
recep ivedik i bu filmle aynı kefeye koymayın, yalnız bişey dikkatimi çekti filmin beyazperdedeki puanı 1.6 vizyona girdiginden beri ilginç bişey bu kadar stabil olması herkes ya 1 ya 2 vermş harbi irenç deme ki
Kesinlikle İzlememenizi Önerdiğim Bir Filmdir. İlk 10 dk dan Sonra Bile Pişman Olduğum ve Verdiğim Paraya Gerçekten Acıdığım; Amatör Kısa Filmlerden Bile Daha Kötü, Beş Para Etmez Bir Film. "Gitmeyin"
arkadaşlar hayatımda ilk defa ben yandım başkaları yanmasın diye yorum yapıyorum ciddi olarak hayatımda izlediğim en kötü ve en amaçsız film bitsede çıksak diyorsunuz öyle ki filmin sonunda yönetmenin ve yapımcıların adını aldım ki bir daha bunların filmlerine gitmeyeyim diye sakın gitmeyin kendinize yazık edersiniz
terbiyesizlikten başka birşey değil,,, isim ile aldatmaya çalışıyorlar. Berbat bir yapım,,,sinema desem sinemaya saygısızlık olacak...kesinlikle gitmeyin...yazıktır...ayıptır....