Sinemda çalışmaktayım..seanslarda ki bay oranı yüzde 90 civarındayken,bayan oranı yüzde 10..
Sinema dediğin tüm kesime hitap edebilmelidir.Komedi filmiyse herkesi güldürmelidir.Kız arkadaşıyla gelen kişilerin filmi yarım bırakmalarına neden olmamalıdır.
Öncelikle recep ivedik ile kıyaslama yapılamaz adamın tarzı farklı :D Şahin k Her ne kadar geçmişinde porno kralı olsa bile adam doğru yolu bulmuş ve elini o işten çekiceğini söylüyor.Bizim Şahin k destek olucağımıza köstek oluyoruz.Film cıksın gidelim ve görelim o zaman karar verelim.Pornocu diye eğer böyle yadırgıyorsak yeşil çamda o kadar bu sektörede iş yapmış insanlarıda izlemiyelim o zaman bu düşünce ile bir yere varamayız
sadece şunu söylemek isterim bazıları filmi izlemeden yorum yapıyor,duyarlı bi sinema izleyicisi tarafsız olmalı sinemaya gidip filmi izlemeli inanınki şahin k ilk oyunculuk deneyimi uzun metraj olarak kesinlikle iyiydi ve filmin devamıda gelecektir düşünüyorum sonu öyle bitti çocuğunu bulamadı çünkü,ben en çok filmde packman sahnesinde koptum kaçırılmaması gereken bir film ayrıca +15 yaş sınırıda anlaşılır gibi değil recep ivedikten daha iyi olduğunu söyleyebilirim filmin şansızlığı reklam fazla yapamadı ama dediğim gibi recep ivedik gibi argo küfürlü bi film değildi.
türk sinemasının en rezil yıllarını yaşıyoruz desem yeridir...bu ne yaaa..çekmedikleri bi pornocu hayatı vardı...adamlar inception gibi film çekerken bizimkilerin süründüğü yerlere bak...
Şu genç yaşta öleceğim aklıma gelirdi de, beyazperde de şahin k filmi göreceğim aklıma gelmezdi :)Süper bir haber. Türk gençliğinin gelişiminde önemli belgesel eserler sunan şahin k, nihayet izleyicisiyle kucaklaşıyor. Merakla bekliyorum filmi. :)
Arkadaşlar filmde dendiği gibi insanlar iki yüzlü. Hepiniz çok mu entellektüel böyle bagımsız sinema filmleri izliyorsunuz. Bu kadar sanat filmi sevenler Bagımsız Sinema Festivallerinde ki fransız kanada italyan filmlerini izlesinler. Her filmde sanatsallık aranmaz bazı filmler küçük mesajı gülünç olaylara yayar bu filmde en güzel örneği. Arkadaşıma da dediğim gibi kötü bir gün geçirdiğinizle neşelenmek için izlenebilcek bir film. Güldürü adına mükemmel bir iş çıkarmışlar zaten bunu biliyordum, Komedi filmi adına ben bu filme 10 üzerinden 9 veriyorum. Gülmekten elim kolum uyuştu o kadar diyorum. İzlemeden eleştirip not veren arkadaşlara da bir kere izlemelerini tavsiye ediyorum. Bir film önce izlenip sonra eleştirilmeli. Mükemmel bir filmdi kesinlikle tavsiye ediyorum gülme adına.
ya var ya sanki hepiniz sütten çıkmış ak kaşık.yani bırakın bu elitis,entellektüel ayakları yaw.biraz kendinize bakın ben neyim diyip sonra yazın yazılarınızı .herkez biliyor sizin akşam media playerlarınızın açık kaldığını