Son Vurgun
Ortalama puan
2,6
yayın
  • Kültür Mafyası
  • Sabah
  • Tersninja
  • Habertürk

Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.

Basın Eleştirisi

Kültür Mafyası

Yazar: Numan Serteli

Çekirdek ailesini ve kendi ‘yasal' işini kurarak, bir zamanlar efsâne olduğu suç dünyasından kendini emekli etmiş bir adamın, zorunluluk dolayısıyla eski hareketli ve de yasa dışı günlere dönüşü..

Eleştirinin tamamı için: Kültür Mafyası

Sabah

Yazar: Atilla Dorsay

Chris'in umutsuzcasına kayıp eşini aradığı final bölümü ise, kara filmlerin en hatırlanan sahnelerinden biri olmaya aday, yani pastanın kreması!

Eleştirinin tamamı için: Sabah

Tersninja

Yazar: Ali Koca

‘Hırsızlığa övgü' olarak da okunabilecek filmin aile vurgusu pek ciddiye alınacak gibi değil. Ama kayınbiraderin enişteye yaptığı da hiç hoş değil doğrusu!

Eleştirinin tamamı için: Tersninja

Habertürk

Yazar: Kerem Akça

Kurgucu veya yönetmen değişikliğiyle kalıbına uygun bir ‘küçük gangster filmi' olabilirmiş belki. Ancak eldeki bütünü etkisi altına alan ahlaki mücadele, bu haliyle hiç de ABD zeminine uydurulamamış bu 2008 tarihli çok bilinmeyen İzlanda filminin uyarlamasında.

Eleştirinin tamamı için: Habertürk
Daha Fazlasını Göster