harika bir çizgi film. ejderha karakteri mükemmel.o kadar süper espriler var ki. ve de konusu olarak da izlerken hiç sıkılmıyorsunuz. büyüklere hitap ediyor bence
filmini izlemeden önce kitabı vardı mulanın bende,onu okumuştum. resimli bir kitap olduğu için tüm kareler hafızama kazınmış olacak ki ilk defa seyrediyor olmama rağmen ikinci kez izliyormuşum gibi oldu. ama yine de beğendim,güzel bir animasyon olmuş 7/10
çok güzel bir çizgifilm..yanlızca küçüklerin değil büyüklerinde izlemesi gereken bir yapım.ilk izlediğimde daha küçüktüm.sonunda ağladığım bir animasyon olduğu için halan izleyebileceğim bir film..
HARİKULADE BİR ANİMASYON BENCE ASLAN KRAL’DAN ÇOK DAHA İYİYDİ!...HANİ SHREK NEMO BUZ DEVRİ GİBİ OLAMAZ AMA HARİKAYDIÖZELLİKLE SAVAŞ SAHNESİ BENİM İÇİN BİR KLASİK.BAYÜLGEN DE MUŞU’YU OLDUKÇA BAŞARILI SESLENDİRMİŞTİ.SHAN-YU KARAKTERİ DE DEHŞETTİ YA...YA ŞU ŞANSLI(!) CIRCIR BÖCEÐİ...TEKRAR TEKRAR İZLEMEYE DOYAMIYORUM.
EMİNİM BU SAYFAYA GİREN ON KİŞİDEN EN AZ BEŞİ TÜRK DÜŞMANLIĞINA KAFAYI TAKMIŞTIR.BU Bİ ANİMASYON DİSNEY KİMİN NEYİ ÖLDÜRDÜĞÜYLE UĞRAŞACAK DEĞİLYA atalarımızı bu filmin kurbanıymış gibi göstermeyii bırakın.Okuduğunuz tarih kitaplarının bile 100de100doğruluğunu kimse bilemezken(Kİ HERGÜN YENİ Bİ HABER YAYINLANIYO bunun hakkında)sırf tartışmak olsun diye ortaya attığınız fikre bak..
türk düşmanlığı hikayelerini saçma buluyorum.ne yani disney'in işi gücü yok politikayla mı uğraşacak?bence güzel bir animasyondu,savaş sahneleri falan heyecanlıydı.elbette film çocukları hedef alıyor ama büyüklerde rahatlıkla izleyebilir;define gezegeni gibi değil!