Fikrimin İnce Gülü-Sarı Mercedes
    4,2
    Fikrimin İnce Gülü-Sarı Mercedes hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

24 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Tam bir klasik...
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

14 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Yıllar öncesinden günümüze dek süregelen sorunların aynası olmaya devam eden bir film 8/10
    karizmatik062915
    karizmatik062915

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    mercedese bak ya nası bi markaysa film yapıyoruz onun üstüne bu arada film de baya bi iyiyde kesinlikel tavsiye edilir...
    ffergan
    ffergan

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    İlyas Salman bu derece yetenekli miydi? Demek ki kaliteli bir senaryo olsa,kaliteli bir filmde yapılabiliyor..Tek kelimeyle muhteşem film!
    herseyzor
    herseyzor

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Filmin sonunda esas dağılıp paramparça olan Mercedes değil, Bayramın hayal ve umutlarıdır; daha fazla kazanıp sınıf atlama derdindeyken, her şeyini bir çırpıda kaybetmiştir. Artık ne köyü kalmıştır geriye ne de uğruna onca sıkıntıya katlandığı sevdiği... İlyas Salmanın mükemmel oyunculuğuyla tek başına sürüklediği film, unutulmazlar arasındadır. Ne zaman bir 'Sarı Mercedes' görsem hala o sahneleri hatırlarım.
    bruno145
    bruno145

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
    ben bu filmi tekrar tekrar seyretmekten hiç sıkılmıyorum çünkü içinde bir çok gerçekleri anlatan düşünceler var şimdiki yeni filmlerin serisi çekileceğine bu güzel kurgulu ders verici nitelikleri taşıyan birazda olsa insanı değerlerimizi bize hatırlatıcak olan sarı mercedes filmin devamı niteliğinde bir final filmi çekilmeli bu fikir uzun süredir aklımı kurcalayıp duruyor.izleyenler bilir film dört yol ağzında bitiyor.ya sonrası hiç mi aklınızı kurcalamıyo bence baş kağramanı olan ilyas salman hayatta iken bu değerli oyunculuğunu bu film için yeniden sunmalı diyorum beyaz perdeye bilmiyorum o bu düşünceme katılırmı benim aklımda kurgu var devamını siz severlerinde katılımıyla şekillerin inşlh ben resmi sitesi olan ilyas salmana yazdım ama bilyorum okudumu yada ona ulaştımı.sizlerinde fikrinin ince gülünü paylaşmak dileğiyle.