nasıl bu kadar kötülersiniz anlamadım.tamam dört dörtlük bir film değildi.komik de değidi ama en azından sıkmıyo ve eğlenceli vakit geçirilecek bir filmdi
nasıl girmiştim , kim sokmuştu filme bilmiyorum ama ikinci yarısını izlemeden kaçıp gittiğimi biliyorum bu filmden..nedense Türk sineması gelişme göstereceği yerde geriliyor..eski filmlerimiz çok daha başarılı 2000 lerde yapılanlara nazaran
türk sinemasının en kötü filmlerinden .... tek bir yerde dahi güldürmeyen , inanılmaz saçma ve gereksiz bir film :S... neden böyle bir film çekmişler anlamadım :S ... 10/1 ...
Çok gereksiz bir yapım. Sapla samanı karıştırmışlar. Sadece cast ajansını tebrik ediyorum. Böyle berbat bir senaryoya bu kadar isim yapmış oyuncuyu nasıl ikna edip oynamalarını sağlamışlar acaba.
nasretin hocayı, karagöz ve hacivatı gibi vs. Türk karakterlerini anladıkta samaranın ne işi var onu çözemedimTürk simasına hiç bir şey katmıyorvasat bir film hatta biraz daha kurcalarsanız vasatın altı bir film
Film dünyasında takdir kolay kazanılmıyor. Özcan Deniz oyunculuk alanında Asmalı konak ile müthiş bir takdir kazanmıştı. Kara prensi de bu referans ile izlemeye başladım. Ancak 20 dakika dayanabildim. Notum 0 Ben ve mahalleden toplyacağım bir kaç arkadaş daha güzelini yapardım . İnsan ne yaptığının karşısına geçip bakmalı
hayatımda izlediğim en berbat ötesi film.ama sabrettik arkadasla sonuna kadar izledik birileri sabrımızı ölçüor diye düşündük bir kere bile gülmedik bir kere bile iğrenç ötesi..10/1
Çok saçma espiriler var. Adam savaşçı kıyafetiyle güvenlikten geçiyor. Kılıcını güvenliğe bırakıp öyle geçiyor. Hani alarm ötmesin hesabı. Çok komik dimi...