Öldür Beni
    2,9
    Öldür Beni hakkında görüşlerin ?

MÜCAHIT A
    MÜCAHIT A

1 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
    Film herkadar amatörce çekilmiş olsada sonuna doğru en güzel filmi izlediğini anlıyo insan Aslında önemli olan film değil filmde verilmek istenen mesajdır bence.çünkü bu filmi izleyince çok saçma bi film dedim içimden ama sonuna geldiğimde gerçekten güzel film olduğunu anladım çünkü verilmek istenen mesaj belliydi. Ama anlamadığım böyle güzel bir filmde neden rakı içen muhtar,karısı ve duygu vardı anlamadım. Acaba onlarda rakı dan dolayımı öldüler?bu filmin en kısa zamanda 2.si çekilmesi gerek kadro prof.ama film birazdaha profesyonelce olmalı... spoiler:
    Nezih D.
    Nezih D.

7 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
    Bu film türk sinaması adına süper olmuş bunu yapanların emeğine sağlık en yakın zamanda 2 sinide bekliyoruz
    MojoRising
    MojoRising

2 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Kötü oyunculuklar, başarısız kurgu, amatör yönetim, yapay karakterler ve yapay ötesi diyaloglar. Neresinden tutarsanız elinizde kalan bir film anlayacağınız. Hikayesini duyduğumda umut vermişti ama iyi bir hikayenin iyi bir film etmediğini bir kez daha göstermiş oldu film bana. 1.5 puan yönetmenin ilk film olması sebebiyledir sadece. ''Türk sinemasına tam destek hep destek'' mottosunu benimsemiş izleyici kitlesi hariç hiç kimseye önermiyorum.
    volkanick
    volkanick

25 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    Çok amatör bir film ama ileride umarım daha iyi işler yaparlar..
    tizep
    tizep

7 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Senaryo ok zayf, ekimler berbat(mekan gzel), oyunculuklar tam bir amatr ii ksacas bu film deil baka bir ey!!
    InsomniA-2
    InsomniA-2

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Gerçekten etkilendim. Sürekli merak ettim sonunda bişi çıkıcak diye ama bu kadarını beklemiyodum çok güzel film.
    ozzy-badd
    ozzy-badd

18 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Türk sinemasının en kaliteli ve en özgün filmlerinden ? Özellikle sonlara doğru , olaylar birbirine müthiş bi kurguyla bağlanmış ? Yönetim , oyuncu performansları ve müzikleri de oldukça başarılı filmin ?Senaryo su akıllara zarar cinsten :) ? Ben izlenmeli diyorum ? 10/9 ?
    V-aLi
    V-aLi

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Herşeyiyle çok başarılı.ama konu saçma.türü gibi tam bi fantastik
    nskmourinho
    nskmourinho

2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Türk filmelerinde bazı filmler hani mutabık kaldıgımız sakın yaklaşmayın uzak durun türü diye(çılgın dershane,yeni hababam serisi gibi)bu film o türlerden kesinlikle değil.Çok farklı bir şey yaratılmak istenmiş ve bunda yer yer başarılı olunmuş ama filmin sonunun benim için hayal kırıklığı olduğunu söylemeliyim tüm iyi niyete rağmen 4/10 diyorum ama bu yoldan gidilecekse bu türden iyi işler cıkacak diye düşünüyorum
    butterfly-effect-ashton
    butterfly-effect-ashton

15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Film gerçekten güzel,Yani Türkler,,,böyle bir film,,,Harika yani.Filmde öyle bir sır varki,baya şaşırtıyo insanı,izlemeyen izlesin pişman olmaz.
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
    'ulak' filmi tadında olmuş. bunu iyi amaçlı olarak söylüyorum.filmde biraz daha yoğun olarak diyaloglar yaşansaydı film daha derin olurdu diye düşünüyorum hele 'ozanın' içinde bulunduğu durumun farkında olmayan biri daha çok sorgulaması gerekiyordu, daha fazla gelgitler yaşaması gerekiyordu bunlar filme daha derinlik katardı ama yönetmen böyle taktir etmiş ve oyuncu seçimine gelince burak sarımola bence daha yetişmekte olduğu için rolün altından kalkamamış. daha çok eleştiri noktası olmasına rağmen türk yapımı olan bu filmi herkese tavsiye ederim.6. his ve diğerleri filmi tadında olduğunu belirtirim. korhan hocamızdan daha iyileri gelmesi dileğimle10 / 7
    hakkan19
    hakkan19

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    film senaryo ve kurgusuyla mükemmel.tüm düğümlerin son ana kadar gizlendiği sıradışı bir türk filmi.izlemeye değer...
    abdullahalgn
    abdullahalgn

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en güzel filimdi. kurgu mükemmel oyunculuk harika hele hele senaryo muhteşem finali bir harika . Bütün soruların yanıtları filmin sonunda ortaya çıkıyor. Mutlaka izleyin
    eylem593
    eylem593

14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Özeti okuduğumda pek bir beklenti içerisine girmedim, hatta olumsuz bir önyargıyla yaklaştım filme, yine saçma sapan bir şey diye. İlk sahnelerde de önyargımı korumaya devam ettim. Oysa izledikçe fikrim değişmeye başladı. Öncelikle insanı şaşırtabilen çok iyi bir kurgusu var. Bunun bir film için çok önemli olduğunu düşünüyorum ve her şeyden önemlisi insanı etkileyebilen şaşırtan bir sonu var. Kurguda açık yok, filmi izlerkenki sorularımın hepsinin cevabını film bittiğinde aldım. Merak unsurunu da film boyu canlı tutabilmiş Korhan Uğur. İşlediği konu çok derin bir konu değil ya da daha doğrusu çok derinlemesine işlenmemiş ama en azından bir felsefesi var. Üzerine kurulduğu bir mantık var. Sinema eleştirmeni değilim, çekim tekniklerinden falan da pek anlamam ancak kadraj ve bazı çekimler çekim teknikleri üzerinde düşünülüp çalışıldığını gösteriyor.Yani öyle baştan savma bir film değil.

Cesaret isteyen bir film olmuş ve Türk filmleri ortalamasını göz önünde bulundurursak hiç de küçümsenecek bir çalışma olmamış bence.
    Ferdo
    Ferdo

11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    1 saat 35 dakika bu filmi izliyeceğinize bence yürüyüş yapın,kitap okuyun,uyuyun veya naparsanız yapın ama bu filmi izlemeyen değil filmin son 30 dakikası 1 dakıkası bile 5 kuruş etmez,birde şu konuda olan bir filme içkiyi karıştırmışlarya hakkatten bravo.