O... Çocukları
    3,8
    O... Çocukları hakkında görüşlerin ?

emregeyik
    emregeyik

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle mükemmel bir film. verilen puana inanıp izlememezlik yapmayın sakın.
    (ayrıca düşük puan verenlere hayret etmemek mümkğün değil )

bence 10 /9
    ugur-ozevin
    ugur-ozevin

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    çok güzel bi film.arkadaşa katılıyorum türkiyede de güzel filmler yapılıyo
    sercanduyan
    sercanduyan

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    çok yazık arkadaşlar..insanlar buradaki yorumlara bakarak film izliyolar ...hiç bu puan bu filme yakışıyomu?...harika bir film...mükemmel oyunculuk...9/10...mutlaka izlenmeli...sinemada izlemediğim için çok pişmanım...
    ozlem-caliskan
    ozlem-caliskan

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    çok guzel bir film..bu puana inanamıyorum
    chichico
    chichico

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    filmi izlerken kesinlikle sıkılmıyorsunuz.. oyunculuklarda harika..ben konusunu da çok değişik buldum, evde boş bir vakitte çok eğlenerek izlenecek bir film.. 10/7.4
    pulp-fiction
    pulp-fiction

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Şoktayım! Nasıl böyle bir filmi sinemada izlemedim! Hiç böyle bir film olacağını tahmin etmemiştim. Çok etkilendim ve çok beğendim. Bravo, Türklerde iyi film yapmaya başlıyor. Kesinlikle taklitsiz ve kaliteli kadrosu ile iyi iş çıkarmışlar.
    fersah17
    fersah17

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Bu zamana kadar gördüğüm en iyi o. çocuklarıydı.Senarist in sanki içinde varmış iyi senoryo yazmış.Bu yorumları yazan o.çocuğu fanatikleride yurt dışından filmi izliceklere Türkiyeyi nasıl gösterir diye düşünmüyorlar.
    beckham997
    beckham997

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    çok harika bir film, harika bir öykü, gayet iyi oyunculuklar( özellikle demet akbağ), ama müzikleri felaket, çok kötü, sahnelerle bağdaşmayan yer yer aşırı sesten kulaklığımı bile çıkarmıştım filmi izlerken...
    memoli-2
    memoli-2

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Daha ne olsun yani hoş film:)
    atakanozruh
    atakanozruh

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Çok fazla beklentim olmamasına karşın gerçekten etkileyici ve sivri dilli bir yapım izledim. Oyuncuların performansları ve karakterlerin derinliği oldukça güzel. Filmin müzikleri de ayrı bir tat katmış. Yalnızca filmin sonu çok aceleye getirilmiş. Olayların çözülüşü oldukça basit kalmış. Final sahneleri daha detaylı anlatılsa çok daha iyi olurmuş.
    Meet-in
    Meet-in

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Beklediğimden dahada güzel çıktı bu film.Demet Akbağın oyunculuğu 1 numara arkadaşlar kaçırmayın bu filmi!
    sailorserkan
    sailorserkan

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar bu filmi mutlaka izleyin karakterler oyunculuk falan zayıf diyenlere inanmayın beni uzun zamandan sonra etkileyen bir türk filmi bu. Cok güzel de bir hikayesi var.
    siyah-masal
    siyah-masal

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    etkıleyıcı bır fılm ozellıkle hatıce karakterı benı benden almıs ıcıme ıslemıstır oyuncular bence harıka bır ıs cıkarmıslar elestırenlerın vardır bır bıldıgı dıyemıyecegım sadece özgu namalın aksanı pek bı kulak tırmalıyor o kadar herseyıyle guzel bır fılm
    aslisko
    aslisko

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    demet akbağ harikaydı...film de çok güzeldi...
    akif-selduz
    akif-selduz

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    filmde ilk dikkatimi çeken şey diyaloglar oldu bence süper oldu kelimeler özenle seçilmiş gibi cup diye oturmuş yani :)
    izleyin derim...