Bir babam ve oğlum elbette olamaz aşırı bir beklneti içerisine girmeden izleyecebileceğiniz 10/7 lik bir drama filmi otunculuklar fena değil bence ama daha iyi olabilirdi. . .
Filmde inceden inceye bir mesaj vardı. ama filmde ki karakterlerden hazalın annesi tam olarak ne suç işlemiş bi anlasak... bide sonunda abartmanın suyunu çıkarmasalar... iyi diyecektim. ama vasatı geçememiş.
güzel ve kaliteli bir Türk filmiydi.Ancak ihtilalde anarşist olarak aranan kadının rölü gerçeği yansıtmıyordu.Biraz daha sol örgüt üyesiymiş gibi görünebilirdi.Ama küfürde baya çok olmuş.:)
teknik açıdan belki mükemmel değil ama sırf ele aldığı konu ve derin yarası olan insanları anlatışı açısından izleyin izlettirin!bazen bize her ne kadar uzak olduğunu düşünsek de aslında yanıbaşımızda böyle hayatlar da varben izledikçe ve biz bunu öğrendikçe bi şekilde biz de onların acılarına bi nebze ortak oluyoruz gibi bi düşünceye kapılıyorum her böyle dramatik bi film izlediğimde...
film cok güzeldi. final çok hızlı gelişiyor ama mutlu son olmamış. bu filmin sonu hüzünlü bitmeliydi. geri kalan 10 numara kaliteli bir yapım final hüsran.