Keyifli ve ogretici. Tabi maskeli besler gibi ebleh sululuklara aliskin olanlar aradiklari aptalliklari bu filmde bulamayacaklardir. Ama zekice esprilere de bol bol gulmek mumkun. Insallah bu gibi baska filmler de yapilir ve halkimizin begenisi biraz daha yukari cekilir. Yoksa Ivedik ve Kurtlar Vadisine mahkum olup kalacagiz. Oyle olmamasi icin aydinlarimizin bu filmi desteklemesi gerek.
salonu terketmek için film arasını bile bekleyemedim...Lütfen biraz kalite...sadece zaman ve para kaybından ibaret bir film. ve lütfen filme gitmeden yorum yaparak insanları yanıltmayın...
Son zamanlarda gördüğüm en ilginç ve akıllı komedi diyebilirim. Hem keyifle, kahkahayla izledim, hem de boşuna vakit harcamış hissine kapılmadan sinemadan çıktım. İvediklerin, Arogların asla yetişemeyeceği zeki ve ince esprilerle, çok gerçekçi gözlemlerle bezenmiş. Amatör oyuncuların kattığı tat ise bambaşka. Kaçırılmaması gereken orijinal bir film.
Anlamıyorum karadenizli olan illa laz mı olmaz zorunda ? neden her karadenizde geçen film lazlık içeriyor. kızdığımdan değil karadenize laz diye diye sinir ettiniz. ben trabzonluyum belki lazım ama sonuçta heğimiz türküz bu kadar dillendirmek ne ??