Amir Han
21 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Film Atıf Emir Benderlioğlu'nun külhanbeyi imajına cuk oturan siması ve afili sözleri ile sükse yapmış gözüküyor. Yalnız siyasi yelpazedeki gereksiz göndermeleri olmasa iyi olurdu. Filmin yönetmeni Oğuz Yalçın'ıda filmde çakmakçı Gazo rolünde izliyoruz. Recep İvedik filminden ziyadesi ile daha fazla eğlence vaad eden bir yapım. Rahmetli Nihat Nikerel'inde oynadığı son yapım olmuş. Ortada elle tutulur bir senaryo yok. Daha çok kamyon arkası yazıların havada uçuştuğu bir güldürü olmuş. Ortalama bir film. Ama Atıf Emir Benderlioğlu harika rol kesmiş. Korucular gereksiz olmuş. Genede izlerken sıkılmayacağınız bir çeşitleme....
Beklediğimden daha iyiydi izliyecek arkadaşlar puana aldanmasınlar daha fazlasını alır.Komik,farklı yerlere göndermeler yapan güzel bir türk filmi.İzlemeyenler izlesin.7/10
Film de çok fazla kamyon arkası söz var. Ama bunlar insanları ağlatmak için değil güldürmek için kullanılmış. Yani karakter gerek hareketleri ile gerek mimikleri ile bunu destekliyor. Onun için arabesk bir film olduğunu söylemek çok doğru olmaz. Filmde ki figüranlık iyi değil. Tabi her Türk filminin olmazsa olmazı çekim/mantık hataları da bol derece de var. Ama yine de eğlenceli bir film ortaya çıkarmışlar diyebilirim.
Filmde ki müzikler ise çok başarılı. İstanbul parçası ve Arif Nazımın seslendirdiği filmin sonunda ki "Hesap" çok iyi seçim.
Filmin sonu biraz sallama bitti gibi. Benim tahminin ikincisini çekmek için öyle bitirdiler. Umarım çekilir ve eğlencenin yanında kaliteyi yakalayan bir film izleriz.
80 li yılların arabesk fakir edebiyatının günümüzdeki hali kıro(serseri) bi adam ve ondan hoşlanan güzel ve zengin kızama izlerkende gülmedim değil 5/10
filmin konusu çok basit olmuş.oyunculuk fena değildi.filmi kurataran en güzel şey deli dumrulun kafiyeli konuşmalarıydı.bunun haricinde film boş.ayrıca film komedi filmi ama pek gülünecek sahneye rastlamadım.izlemeyince pek birşey kaybedilmez.sonuç olarak vasatın altında bir film olmuş.
Ya lugat olarak çok harikaydı. gevrek sokak argosu değilde, tamamen filmde dediği gibi "zamane zibidileri hafiflemiş". Figüranlar filmi biraz baltalamış olsa da bi şekilde kurgusuzluktan kurtulmuş. Arif Nazım parçasıyla bitmesi çok hoşuma gitti.
Selam arkadaşlar bence film süper olmuş recep ivedik falan hikaye yanında. izleyin derim. puana bakmayın. sinemada para verecekseniz türk filmine verinki ülkeye katkısı bulunsun.10 üzerinden 10
Yorumlara bakınca filmin yakınında geçmeyin demişler ama filmi izledim abartıldığı kadarda değilmiş. Yani çok kötü bir film değil, en azından recep ivedik 3ten çok daha iyi!Filmi izlerken eğlendim, bana ilyas salmanın benzer konulu bir filmini hatırlattı. Evde izleyecek hiç bişey bulamazsanız, yada kararsız kaldığınızda bence güzel bir seçenecek.
Filmin puanı düşük diye izlemedim, bir arkadaş illa izle dedi.İyikide izlemişim başrolde oynayan süper oynamış sözler falan 10 numara kurtlar vadisi gibi dizlere biraz taşlama olmuş.
Türü komedi fakat beni güldüren herhangi bir sahne olmadı. 2. bölüm büyük bi ihtimalle ya dizi olur yada sinema filmi. Evde izlenebilir sinemaya gitmeye gerek yok.