Deli Deli Olma
    3,8
    Deli Deli Olma hakkında görüşlerin ?

mehmet-bjk
    mehmet-bjk

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Karsın bir köyünde geçen film; komik, naif, içten ve bizi anlatan bir hikaye.
    mrs-durden
    mrs-durden

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    gayet güzel bir film sıcacık ve sevgi dolu yalnızca görsellikten ibaret olan hollywood yapımlarının arasında böyle filmleri izlemek de lazım oyunculuklar da çok başarılıydı ayrıca
    izdirap08
    izdirap08

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Filmin ilk yarısından pek haz alamadım hatta biraz sıkıldım ama ikinci yarı biraz daha toplar gibi oldu.Ama sadece gibi oldu.Filmi sadece dram katagorisine sokmak yanlış olur.Hatta dramadan çok eğlenceli motiflerle süslemişler.Sinema da ezici bir üstünlükle Türk filmlerine giden biri olduğumdan dolayı yine de filmi tavsiye ediyorum, gidin.Altyazı okuyayım derken sahneleri, yüz ifadelerini kaçıracağınıza doya doya seyredin.
    ercan-akbay
    ercan-akbay

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    120 yi çeken bir yönetmenden çok daha iyi bir film beklenirdi.Ama konusu ve anlatımıyla çok sığ bir film olmuş...şöyleki.1)Şerif Sezer in karekteri filmin ortasından sonra sıkmaya başlıyor..hep aynı bağırtı çağırtı.Bu rolleri zamanında Aliye Rona çok oynadı ama bu şekilde yapmacık değil.2)Miçka ise çok zor durumda açlık noktasında ve her kese borcu varken ahır gibi yerde telefonu var !pes doğrusu.3)Alma karekterinde ki kız ise daha konservatuarı bitirmeden ne hikmetse giriş sınavında akorlu olarak üstat gibi çalıyor...Evet belki Miçka öğretmiştir ama yine de pes.4-filmin lisanı olağan üstü kaba ve küfürlü..İstanbul da bu filmi seyreden bir çocuğun dağarcığına kültür olarak katacağı hiçbir şey olamaz..5)Film çok kısa..kısa bir hikaye gibi..film başlamadan antrak oluyor..garip.makinistin şakası gibi.Ben 120 yi çok beğenmiştim..o film hakkında ki yazıma bakabilirsiniz..Ama Orospu Çocukları ve bu film aynı başarıyı ne yazık ki yakalayamıyor.
    magic-arrow
    magic-arrow

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Anca dram zaten başka bişey yok 30 yıldır dram dram dram fantastik, aksiyon, bilim kurgu, türkler bunları düşünemiyormu yani bunumu demek istiyorsun ben sadece sinemada gösterilmeye değecek kadar kaliteli filmler yapılsın istiyorum neden bizim filmler hiç ödül almıyor almasını bırak kimsenin haberi bile yokki filmlerden
    tozlem35
    tozlem35

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    bence çok güzel bir film.izlenmesi gerek.çocukların özellikle almanın samimi ve içten performansı çok güzeldi.şerif sezerin oyunculuğu zaten tartışılmaz.tarık akana bir kez daha hayran oldum.kendisini çok özlemişiz.sinemadan bu kadar uzak kalmaması dileğiyle.emeği geçen herkese teşekkürler.oyunculularıyla içten samimi sıcacık bir filmdi tavsiye ederim.
    arzu-nmtl
    arzu-nmtl

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle harika bi filimdi bazı arkadaşlar paranıza yazık demiş bence izlenmesi gereken türk filmi yabancı filimlerin senaryoları hemen hemen aynı oyuncuları farklı ama ısrarla para verıp ızlenıyo bence artık kaliteli türk filimleri olmalı emin olun cıkarken iciniz acıyacak
    can-akben
    can-akben

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    flım cok guzel bı flım kesınlıkle degıl herseyden once kucuk cocukların agından cıkan kufurler hıcde hos degıldı flımde duygusal sahneler var kesınlıkle ama bu flım kesınlıle 6,5 puanı gecemez
    nur-esma2006
    nur-esma2006

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    film süperdi çok güzel olmuş oyunculuk güzeldi ayrıca filmde hem güldük hem ağladık tavsiye ediyorum mutlaka izleyin..
    furkan-pt
    furkan-pt

25 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    filmi beğenmedim bana acemilik geldi çoğu yeri
    sadece tarık akanın oyunculuğu iyiydi o kadar.
    rahsan13
    rahsan13

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri. bence de izleyin, beğebeceksiniz...
    bkaragoz
    bkaragoz

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Film cok keyifliydi ve küfürler hiç göze batacak veya rahatsız edecek cinsten değildi. İzlemenizi tavsiye ederim, Tarık Akana bir kez daha hayran oldum. Filmde emeği geçenlere saygılarımı sunuyorum..
    bymakara
    bymakara

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    film güzeldi olumsuz yorumlara üzülerek söylüyorum katılamayacağım..içten ve samimi bir filmdi.
    canan-as
    canan-as

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    deli deli olma tam anlamıyla kötü bir yapım.emege saygı bi yerde ama hiç ugraşılmamış özensiz konusuz saçma bi filmdi...izlerken sıkıldım hatta çıkmayı bile düşündüm ama bekledim bir şeyler çıkıcak belki diye ama çıkmadı.başladı ve bitti bu kadar..
    widmark-2
    widmark-2

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Gerçekten de insanı ağlatan başarılı bir film , tek kusuru bazen gereksiz gözüken küfürleri..